Uncategorized

Хороскопът ви за днес: Кошмарен ден за три зодии, трябва много да внимават…

Хороскопът ви за днес: Кошмарен ден за три зодии, трябва много да внимават…

1529354753-shutterstock-547794541-678x381

 

 

 

Овен

Днес Овните не само може, но и трябва да следват своите желания. Интуицията ще подсказва на представителите на знака с какво трябва да се заемат, за да прекарат времето си увлекателно, интересно и полезно. Всъщност ще има разнообразни развлечения вкъщи, а смяната на обстановката ще окаже вдъхновяващо въздействие на представителите на знака. Не са изключени малки разногласия и разправии с близки хора. Не е желателно да решавате сериозни битови въпроси, защото има вероятност точно те да се окажат препъни-камък.

 

 

Телец

През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачта ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали…

 

 

Близнаци

Вашият обострен усет ще Ви покаже, какво точно трябва да промените днес. Не се безпокойте, че няма да Ви стигне енергията, за да доведете всичко до край – сега сте преизпъление с такова количество енергия, че ще можете да свършите всичко, което Ви е нужно. Най-вече ситуацията няма да приеме такива драматични и ожесточени обороти, от което се опасявате. Всичко ще бъде наред, но само при условие, че сте убедени в правилността на онова, което правите. Перченето също върши работа, затова енергично демонстрирайте своята самоувереност.

 

 

Рак

Не бързайте да споделяте своите успехи и достигнати истини с домочадието. Трудът Ви не само няма да бъде оценен и може и да Ви се надсмеят. Днес за това, което Ви е интересно, може да говорите с когото си искате, само не с член на Вашето семейство.

 

 

Лъв

Ако си представите живота си като боксов мач, а противникът – като твърде самонадеян човек, бихте спечелили една съкрушителна голяма победа! Приенете поздравления и по-бързо се отправяйте към своя ъгъл. За да възстановите силите си. Предстои Ви още един рунд! Ще се наложи доста да се постараете, за да не се отвличате със странични неща и да не загубите интерес към ставащото. Възможно е известно време да влагате много сили , за да можете да се докажете, но не трябва да се надявате на скорошен успех. Просто се старайте да не се разконцентрирате.

 

 

Дева

Днес може да се окаже, че имате някаква покана за среща. Само че до последния момент няма да можете да решите, искате ли да отидете, или не. Звездите Ви съветват, все пак да отидете. Може пък изведнъж да Ви хареса!

 

 

Везни

Знаете от всичко по малко, а това Ви дава възможност за изява в най-различни светски или професионални ситуации. Само че за момента звездите Ви приканват, да ошлайфате до съвършенство един от хилядите си таланти. Дерзайте! Подобрете своята специализация и преследвайте една единствена цел, вместо да пилеете енергията си на веднъж в няколко посоки.

 

 

 

Скорпион

Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя любим човек онова, което обикновено изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали наистина всичко е така хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за миг могат да се разбият?…

 

 

Стрелец

Когато днес в живота Ви се окаже човек от Вашето минало, постарайте се, да не реагирате прекалено емоционално. Много вода е изтекла от тогава и е съвършено невъзможно, чувствата на този човек да са останали същите, както тогава. И самите Вие не сте стояли на едно място, а сте се придвижили по-нататък, и затова не си правете никакви изводи , какво този човек мисли или чувства към Вас. Позволете му, да си отиде от Вашите мисли. Концентрирайте се върху това, което има за Вас значение сега.

 

 

Козирог

Козирозите ще получат щедра награда за свършената работа, само че много от амбициите на представителите на този знак ще останат нереализирани. Може да се уговорите с ръководството за увеличаване на работната заплата, но едва ли ще постигнете повишение в службата. Това е успешен ден за кратки пътувания, екскурзии, а също и за общуване с делови партньори в неформална обстановка. Лесно ще се разбирате с по-възрастните от Вас хора, независимо дали става въпрос за роднини, или просто за познати. Като цяло денят е благоприятен за общуване с членовете на семейството. Младите влюбени могат да страдат от недостиг на ярки впечатления. Жизненият Ви тонус е висок.

 

 

Водолей

Денят е подходящ за общуване с приятели и за четене. Стягайки се за кратко пътешествие, може да обмислите маршрута си от по- рано, което ще Ви позволи да изберете най- интересните неща. Отношенията с роднините ще Ви зарадват с благоприятни промени. В къщи може да се заемете с разместване на мебели или с основно чистене. Вечерта отношенията с близкия Ви човек може да се окажат напрегнати и затова се постарайте, да избегнете караниците.

 

 

Риби

Постоянното пребиваване в центъра на внимание може просто да Ви изтощи, даже и ако сте обкръжени от топла атмосфера. В някои отношения е по- добре временно да преминете на втори план. Това ще Ви даде възможност да не се чувствате задължени да взимате участие в неприятни беседи, а и да не се занимавате безполезни неща.

 

Каката. инфо

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023