Uncategorized

Хороскопът ви за днес – 9 ноември: За три зодии денят е изпълнен с куп неприятности…

Хороскопът ви за днес – 9 ноември: За три зодии денят е изпълнен с куп неприятности…

1502341703-a5037bad33c1-4-678x381

 

 

Овен

Погрижете се за здравето си! Възможно е обострянето на хронични заболявания или неочаквано влошаване на общото състояние , без видима причина. Полезни ще бъдат всякакви водни процедури, които може да окажат общоукрепващо действие на организма, но и ще Ви дадат възможност да усетите прилив на сила. През деня са възможни малки неприятности, разправии и пререкания с близки хора, но надвечер усложненията ще останат в миналото и отново ще се почувствате доволни от живота. Проявете загриженост и нежност към тези, които Ви заобикалят, защото те се нуждаят от нея.

 

 

 

 

Телец

Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера , която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини.

 

 

 

 

Близнаци

Представителите на този знак се държат доста егоистично, но това им се удава: днес те ще са особено обаятелни и неотразими, и затова никой няма да им се разсърди. И все пак не си заслужава прекалено рязко да реагирате срещу интересите и желанията на своите близки – на всеки е приятно да зарадва хората, които обича. Има шанс да се регулират отдавнашни разногласия с роднини, както и да се намери неочаквано решение на въпрос, който от дълго време тормози всички. Бъдете много внимателни по време на пътуване, особено ако Вие ще кормувате. Всяка небрежност може да доведе до неприятности.

 

 

 

 

Рак

Днес няма да се наложи да обяснявате на своя любим човек, защо се каните да постъпвате по този или онзи начин, или защо искате от него това или онова. Той и сам ще разбере прекрасно положението и ще постъпва точно като Вие сте си мечтали..Затова звездите Ви препоръчват , да цените момента.

 

 

 

 

Лъв

Денят е удачен за правене на нови планове , и особено сутринта. През деня добре ще преминават преговори и срещи, а общуването ще бъде приятно. В работата не се препоръчва да започвате нови дейности и проекти, а да дадете предпочитания на тези, който вече са в ход. В личните отношения всичко ще се провежда хармонично. Добре ще преминат опознавателните и романтичните срещи.

 

 

 

 

 

Дева

Денят ще е дискомфортен и напрегнат. Ще Ви бъде трудно да се разберете с околните и неочаквано ще си дадете сметка, че близките не споделят Вашите възгледи и съвсем нямат намерение, да търсят компромисно решение. Не се отчайвайте! Да се договорите и да постигнете до едно мнение, е въпрос на малко изчакване. Сега е нужно да запазите мира и да избягвате конфликтите. Може да започнете да се съмнявате в себе си, а в последствие и да се откажете от много позитивни идеи, които изглеждат трудни за реализация. Към всяко решение през този ден се отнасяйте спокойно и не го считайте за окончателно: скоро ще промените мнението си.

 

 

 

 

Везни

Днес е благоприятен ден за семейни тържества. Всъщност, дори с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя семеен кръг, което само ще внесе нотка на очарование. Само не трябва да се целувате пред всички, а е по-добре за целта да се уедините.

 

 

 

 

 

Скорпион

Сътрудничеството днес е много важно. Само че обединяването на своите с чуждите идеи, ще се окаже много трудна работа, тъй като нивото на Вашата енергия се колебае по най-непредсказуем начин. Без каквото и да било стеснение казвайте онова, което мислите, но също така и внимателно се вслушвайте в онова, което хората мислят за Вас. Изцяло можете да избегнете усложненията, възникващи при контакт лице в лице. За какво тогава са телефона и електронната поща?

 

 

 

 

 

Стрелец

Съсредоточеност – това е ключът към Вашите успехи днес. Затова ако искате да спечелите, не сваляйте очи от „топката”! Целта Ви е пред очите – това е изключително ваша цели, та затова не се страхувайте, че някой груг ще Ви грабне инициативата. Постарайте се да избягвате агресивните хора, и по възможност даже и не общувайте с тях – тяхната разсеяна енергия може да накара и Вас да загубите концентрация. Истинските приятели ще Ви дадат необходимото пространство , затова без колебание ги помолете за това.

 

 

Козирог

Предстои Ви един сложен ден.. Не всичко ще успявате да направите от първи път, а някои планове ще се наложи да преразгледате. Бъдете уверени , че представителите на Вашия знак избират винаги правия път, пък после с достойнство ще излезете от всякакви сложни ситуации. Навярно днес най-добрите черти на Вашия характер ще бъдат забелязани от хората, които Ви заобикалят, и чието мнение не Ви е безразлично. Може да планирате срещи с отдавнашни познати. Обсъждането на сложни въпроси с роднините няма да премине в кавга, а от това трябва да се възползвате, за да решите част от натрупалите се проблеми.

 

 

 

Водолей

Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на ръководството, а също и на по-възрастните роднини. Да, днес ще Ви критикуват и ругаят много по-често, отколкото да Ви хвалят, и за съжаление нищо няма да може да направите. От друга страна за Вашите малки пропуски, които днес предизвикват такъв резонанс, навярно всички скоро ще забравят. Ако за този ден планирате романтична среща, бъдете готови за малки, но досадни неприятности – например за закъснение на Вашата „половинка”, липса на свободна маса в любимото кафе, или за неуместен сюрприз, направен от сърце, и с най-добри намерения.

 

 

 

 

Риби

Много са вероятни успехи в професионалната дейност, като при това са свързани не само с постигането на някакви реални резултати, колкото с формирането на репутация на „човек, който е способен и знае много неща”. Не е трудно да се досетти човек, че точно такива хора имат възможност да се издигнат в кариерата. Постарайте се да направите нужното впечатление на точните хора, и скоро пред Вас ще се открият примамливи перспективи. От гледна точка на личните отношения денят ще се окаже доста сложен. Не бъдете прекалено настойчиви в споровете: понякога даже и готовността Ви да направите отстъпка, е достатъчна , за да се запази мира.

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023