ОБЩЕСТВО

Десислава Радева разкри пред Карбовски как се е запознала с Румен Радев и коя е голямата му любов

Десислава Радева разкри пред Карбовски как се е запознала с Румен Радев и коя е голямата му любов

 

 

 

Image_7201755_302

 

„Съгласих да се участвам в предаването, защото то се казва „Втори план“, а аз може би съм втори план на президента“. Това каза в предаването „Втори план“ по БТВ Десислава Радева.

 

 

 

 

 

 

Аз съм една нормална жена и си имам кусури. Родена съм в Бургас и дойдох в София 1989 година. Исках да кандидатствам журналистика, но нямаше как, защото нямах две публикации в медиите. Реших да обмисля какво точно искам и майка ми ми намери работа. Лепях етикети на рибни консерви в Бургас. След два месеца работа вече знаех, че трябва да кандидаствам и да се махна от тази фабрика, при цялото ми уважение към всички, които работиха там. Научих много неща там. Циганите ме учиха да играя кючек, но казаха, че не ставам за нищо. Влязох в Лесотехническия университет, но след втората година разбрах, че и това не е моето призвание. Влязох в УНСС и завърших „Финанси и кредит“.

 

 

 

 

 

 

 

Работих сервитьорка, докато учих. Със Слави Трифонов се запознах в студентски град. Доведе го моята съквартирантка. Това бяха много гладни години и тогава ядохме филии с мас и салам. Исках да емигрирам от България, но Слави беше човекът, който ме навиваше най-силно да не го правя. Не знам дали ми направи услуга“, разкри Радева, цитирана от Новини.бг.

 

 

 

 

 

 

 

С Румен Радев се запознах през 1987 година, далеч преди Военновъздушните сили. Аз бях манекенка и тогава се запознахме на едно мое ревю на 8 декември. Явно съм му направила впечатление тогава и той е продължил да ме издирва. Намерил е училището ми и дойде и ми каза: „Дължиш ми танц“. После идваше в нас, разговаряше с майка ми, говориха си за книги, а на мен ми помагаше по математика. Станахме много близки приятели. Харесах го като човек. Аз заминах за София, а той остана при голямата си любов – МиГ 29. Това наистина е неговата истинска любов – изтребителят. След това в годините се виждахме два или три пъти.

 

 

 

 

 

 

Имаше страхотно доверие между нас и работата ми във ВВС ни събра отново. Като започнах работа там, аз направо трептях. Това са хора, които са се клели да служат на България и са готови да дадат живота си за нея. Моята основна цел беше да повдигна самочувствието на тези хора.

Другата ми цел беше сплотяването на екипа. Когато Румен Радев напусна, тези мъже плакаха“.

 

 

 

 

 

 

„Не мога да кажа как пламна любовта. Тя сама си знае работата. Не знам как се случи. Двамата дори бягахме от това, но то се случи. Щастливи сме, макар че напоследък нямаме време да седнем и да поговорим“, каза още съпругата на президента.

 

 

 

 

 

„Аз го подкрепях по време на цялата му кампания. В началото не мислих, че нещо такова може да случи. Като малка никога не съм си мечтала за това. Мечтаех да стана певица“.

 

 

 

 

 

„Напоследък езикът започва да ми става враг, защото съм много открита, а вече съм публична личност. Има предимства да си съпруга на президента. Срещам се с много и различни интересни хора. Посещаваш места, за които само си мечтал. Недостатъците обаче са повече. Губиш своята интимност и анонимност. Като ходя с Румен някъде, все едно съм на дефиле. Тази работа ми краде и съпруга“, допълни Радева.

 

 

 

 

 

 

„Нямам прислуга. Сама си правя кафето и никой не ми помага. Нормално е да се променя. Станах по-тъжна. Румен сега взима повече пари, отколкото като пилот, но пък аз не получавам заплата, така че нещата се изравняват. Не ми харесва терминът президентша. Не съм и първа дама, защото не сме президентска република. Съпруга на президента ми харесва. Лошото е, че през последните 5 години нямаше съпруга до президента и сега аз отново възстановявам това. Имам кабинет в президентството, имам и охрана, но всички съпруги на президентите преди мен са имали“, категорична бе Десислава Радева.

 

 

 

 

 

 

„Абсолютно всичко – рокли, тоалети, прически си плащам от семейния бюджет, който се формира от заплатата на Румен. Българският данъкоплатец не е ощетен с нито една стотинка. Румен не получава пенсия, въпреки че има право. Знаете, че пилотите се пенсионират по-рано, но той не е подал документи до НОИ. Най-вероятно ще го направи, когато не е действаш президент. Всичко друго е спекулация. Когато бяхме при британската кралица, знаеш, че там не влизат Румен и Десислава, а влиза България. Не можеш, когато отидеш там да бъдеш ниска и приведена, а и аз съм висока 1,80 метра“, разкри още Радева.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Бих искала да бъдем малко повече обединени. За мен най-големият проблем е липсата на ценности в този момент. Много хора са оскотели. Връзката между учител и ученици е скъсана и за това сме виновни всички ние. Най-голямата ми мечта кауза е да има една обща детска болница. Сега, когато посещавам чужди държави с Румен, не спирам да обикалям детските болници. Трябва да създадем болница, която да обслужва нуждите на нашето детско население“, категорична беше съпругата на президента.

 

 

 

 

 

 

 

„По празните ще празнуваме. Организирам коледно парти за децата в неравностойно положение и ще бъде голям купон. На нова година ще пожелая на Румен Радев да продължи да ме обича така, както досега. Аз не гледам на Румен като на политик, а като на държавник. За мен държавниците са нещо повече от политиците. Не искам да кара втори мандат. Аз и първо не исках. Скоро му казах, че ако знаех какво ще се случи, никога нямаше да го подкрепя.

 

 

 

 

 

 

В случая не е важно какво искам аз, а какво иска Румен. Ако той има усещането, че може да бъде полезен на хората и те го изберат, аз ще го подкрепя. Нямам абсолютно никакви политически амбиции. Искам да пожелая на всички да са живи и здрави. Трябва да изживеем този живот така, че като се обърнем накрая назад да не съжаляваме за нищо“, завърши Десислава Радева.

 

 

Епицентър

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

shofyorat-begletstrakiia-boksyor-sas-954

Шофьорът беглец от Тракия – боксьор със стара кримипроява, откзал съдействие на полицията! СНИМКИ

декември 23, 2019
jivkov

Как сте братя българи? Сега по-добре ли живеете? Искахте банани – имате ги вече

декември 23, 2019
BANKET

БАНКЕТ

декември 23, 2019
phpgmxwfl_800x_

Борисов подкара джипката: Гледай, всичко е направено. Асфалт, всичко… Скалите пак ще падат, но няма да е на пътя

декември 23, 2019
big_24f3

Варненец: За един месец ми откраднаха 4 пъти пенсията и спестяванията, но взех мерки

декември 23, 2019
2111108276

„Само един живот“! Спомен за НЕЗАБРАВИМИЯ Емил Димитров! (ВИДЕО)

декември 23, 2019