ОБЩЕСТВО

В Сливен нарязаха тикви пред офиса на ГЕРБ, в София пак потрошиха стъклата им… СНИМКИ

В Сливен нарязаха тикви пред офиса на ГЕРБ, в София пак потрошиха стъклата им… СНИМКИ

 

zz1

 

 

Бунтовете в цялата страна продължават и тази неделя и се очаква стотици хиляди недоволни от живота си в България да излязат на улиците и да парализират България, като с това покажат, че искат истинска промяна за всички и по – добър живот.

 

 

 

И докато трескавата подготовка за обединението на градовете продължава в тайни форуми, чатове и затворени групи за координатори в цялата страна, пред офиса на Герб в Сливен, бунтовници извадиха тикви с лицата на управляващите и премиерът на България.

 

 

 

Припомняме, че именно празните тикви на управляващите докараха държавата до национална катастрофа, а емигриралите от България само през последната една година са повече от 400 000 човека, защото не виждат смисъл повече да се мъчат в България.

 

 

 

 

 

А докато в Сливен се забавляват с пърформънси, тип арт изкуство, в София за една седмица са потрошени стъклата на повече от десет офиса на Герб като това естествено не се отразява от нито една медия, въпреки че снимките на потрошените офиси се споделят в социалната мрежа.

 

 

 

 

Но пък от службите на Цветанов се грижат бързо качилите тези снимки да бъдат блокирани, а снимките изтрити, защото не спазвали правилата на общността. Каквото и да значи това.

 

 

 

 

Според запознати атаките към офисите на Герб изобщо не са стихийни, а добре премерени и всеки камък в стъклата им е лично послание на някой към властта.

 

 

 

 

Припомняме, че в цялата страна вървят репресии, както от страна на МВР, така вече и на работодатели, които привикват свои подчинени да ги съветват да не ходят по протести, защото можели да останат и без работа.

 

 

 

 

Интересно ни е тези работодатели и началници на МВР след падането на Бойко Борисов от властта, защо ли си мислят, че някой ще забрави техните действия по време на Бунта и дали пък си дават сметка, че ще последват и те съдбата на Борисов и Цветанов и ще останат само лош спомен в историята на България.

 

 

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

Image_17730602_40_0

Със сълзи и аплодисменти: свалиха Росен Желязков от шефското кресло със 129 гласа

април 25, 2024
тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
Доц._Андрей_Чорбанов_6274957821127726242_2408442630338807554_original

Проф. Андрей Чорбанов: Ваксината срещу коклюш не е за възрастни. Крие риск от тежки нежелани реакции

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024