Коментари

Гамизов: БЕХ е руска военна база, измислена от Москва

Гамизов: БЕХ е руска военна база, измислена от Москва

gamizov_9
Пак много приказки покрай тази глоба от ЕК от 77 милиона евро за БЕХ и… нищо! Кучета си лаят, руският грабителски башибозушки керван, си върви. Правим стратегическа грешка с действията си до този момент.

Подиграват се с нас и ни разиграват печелейки време, за да може руската военна енергийна офанзива да се разгърне в такъв мащаб, че да е недосегаема.

 

 

 

 

“Турски поток”, АЕЦ “Белене”, блокирането на диверсификацията на ядреното гориво в Козлодуй, унищожаването на проекта за 7-ми блок в Козлодуй, блокирането на модернизацията на централата от гледна точка на ефективност и лишаването ѝ от приходи, за да няма пари за развитие, унишожаването на голямата ни балансираща мощност ПАВЕЦ “Чаира”, за да се поставя във все по-тежко и тежко положение енергийната система, блокирането на газовите доставки на по-изгоден газ не от Русия, умишленото водене към фалит на държавните въглищни мощности, манипулирането на борсовите цени на електроенвргията, злоупотребите на проруските енергийни олигарси… Не, това не е просто корупция и безстопанственост!

 

 

 

 
Това е добре координирана руска военна операция в чиято основа стои руската военна база БЕХ, която беше измислена от диктатурата в Москва, за да финансира енергийните им военни операции и да руши всичко неудобно за тях, беше създадена от Румен Овчаров и оставена да съществува, като един троянски кон през последните 10 години от всички български правителства до сега – редовни и служебни.

 

 

 

 
Когато БЕХ бъде унищожен, тогава и ще имаме шанс за спасение от руската военна енергийна окупация, която всъщност е реално политическа анексия.

 

 

 

Стефан Гамизов, фейсбук

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024