Политика

Десислава Атанасова: Предсрочните избори са излишни. Няма кой да ни смени

Десислава Атанасова: Предсрочните избори са излишни. Няма кой да ни смени

десаbig_2385

 

 

 

Фалшивите новини са средството на БСП за ерозия на доверието към управляващите. Това каза Десислава Атанасова, депутат от ПГ на ГЕРБ за заплахата от страна на опозицията за внасяне на сигнал до Комисията за антикорупция за апартаменти на депутатите от ГЕРБ, предава „Фокус“. 

 

 

 

Непроверявайки информацията и доверявайки се на сайт за фалшиви новини, БСП остават заблудени и правят грешка с пускането на подобни искания в Антикорупционната комисия, допълни тя.

 

 

 

 
„БСП използваха тази информация съвсем преднамерено, за да намалят доверието във всички нас – тримата народни представители от ГЕРБ и колегата Антон Тодоров, който вече не е в Парламента. По друг начин те не могат да се справят.

 

 

 

 

Съмнявам се техните нападки да имат някакъв друг подтекст. Нашето имущество е многократно проверявано. Аз съм народен представител от 2009 година. Всяка година всеки народен представител обявява публично своето имущество на сайта на Сметната палата.

 

 

 

През 9-те години доходите и имуществото ни са били осветени и прозрачни. БСП този път сбъркаха сериозно“, обясни Десислава Атанасова.

 

 

 
Тя каза още, че навлизайки в предизборна година все по-ясно се очертават намеренията на опозиционните сили за предизвикване на предсрочни избори. Все по-често обаче се наблюдава и тенденцията българите да не желаят провеждане на такива избори, уточни тя.

 

 

 

 

Според депутата от ПГ на ГЕРБ не е необходимо държавата да изразходва допълнителни средства за организиране на предсрочен парламентарен вот, защото няма алтернатива на сегашното управление.

 

Фокус, Петел

Политика

More in Политика

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024