Криминално

Драмата с изчезналия шеф на КАТ се заплита! Съседи: до колата му имаше високо момче, но той… (СНИМКИ)

Драмата с изчезналия шеф на КАТ се заплита! Съседи: до колата му имаше високо момче, но той… (СНИМКИ)

1544719442-maxresdefault-10
Изоставени ключове са били първата следа, по която се е разбрало, че нещо странно се е случило с шефа на КАТ-Казанлък Тодор Николов.
 Вчера пък сестра му направи горещ апел във фейбук.
Днес се разбра, че именно тя е видяла изоставените ключове на брат й, които били на вратата на дома им, където той живеел след като се развел. Самата врата пък била отключена. Тогава тя се усъмнила, че нещо се е случило с брат й и подала сигнал в полицията.
Според bTV сестрата на Николов цяла нощ е била в полицията на разпит. „Не е имал проблеми със сестра си. Те много се обичаха“, сподели съседка на Николов и сестра му. Неизвестните с изчезналия шеф на казанлъшкото КАТ продължават „Много добро момче е. Все поздравяваше. Много съжалявам за него. Дано не му се е случило нещо лошо и дай Боже да е добре. Последно го видях във вторник, когато изкарваше колата си“, каза друга комшийка.
„Аз видях само същия ден, но него го нямаше. Но видях едно високо момче, което беше до колата. Но не го не го познавам“, сподели още комшийката. Те бяха категорични, че не са знаели Николов да е имал здравословни проблеми, както стана ясно по-рано днес: „Той беше спортист. Не знаем да е имал проблеми“.

 

 

1544771811-clipboard07

 

 

 

 

Ръководството на дирекцията е изключително притеснено за изчезването на началника на КАТ-Казанлък Тодор Николов. Допълнително притеснение води и фактът, че липсва служебното му оръжие. Разпоредил съм да се проведат издирвателни мероприятия. Това заяви на извънреден брифинг директорът на Областна дирекция на полицията в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев. 

 

1544765580-clipboard04

 

„Към настоящия момент нямаме положителен резултат по отношение на издирвателните мероприятия. Колегите са обходили всички маршрути, за които имаме данни, че може да бъдат посетени. Ще бъдат проверени всички камери на входа и изхода на града.

Хаджиев добави, че последната информация, с която разполагат е за проведен телефонен разговор около 16.00 часа в четвъртък, след което и трите телефона на Тодор Николов са изключени.

Колегата е обявен за издирване, както и неговата кола и оръжие. Силно се надявам, че не е станал жертва на престъпление“, добави старши комисар Хаджиев.

 

 

 

В сряда служители на Вътрешна сигурност на МВР са задържали служител от КАТ в Казанлък във връзка с работата му, но старши комисар Хаджиев бе категоричен, че не вижда връзка между задържането на полицая и изчезването на началника на КАТ в Казанлък

 

 

 
„До момента не бих могъл да кажа какви са причините за изчезването на колегата. Вчера в рамките на 30-40 минути съм беседвал със сестра му и зет му. Не съм усетил каквато и да е индикация да е бил напрегнат или да е имал проблеми.

 

 

 

 

 

За мен е абсолютно необяснимо към момента. Разговаряли сме и с бившата му съпруга. В последните две-три седмици не е имало индикация за проблеми“, завърши директорът на Областна дирекция на полицията в Стара Загора.

 

 

 

 

„Промяната на поведението му е свързана със здравословни причини. Лично той ми е казвал, че има сърдечни проблеми, но му предстоят тепърва по-сериозни прегледи“, добави началникът на РПУ-Казанлък.

 

 

 

Източник: blitz.bg

Криминално

More in Криминално

пловдивчанин

57-годишен пловдивчанин е в неизвестност от 6 месеца, апартаментите му са продадени

май 19, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
Image_17290718_40_0

Медицинска сестра заспа в метрото след изтощителна нощна смяна и изчезна. Виждали ли сте Анелия? СНИМКИ

март 2, 2024
d230fb21a1c64398bbb8024011ab9a1c

Bird: Служител на Специализираните полицейски сили е охранявал „SS клуб“ на Нотариуса

март 2, 2024