Uncategorized

Ето го големият седмичен хороскоп за празничните дни – вижте какво ви очаква…

Ето го големият седмичен хороскоп за празничните дни – вижте какво ви очаква…

big_18d5

 

 

 

Овните разполагат с реални възможности, а за Телците седмицата е сложна. За Близнаците това е етап на развитие, а за Раците на тревоги.

Лъвовете приключват важен етап, а Девите се сблъскват с важни проблеми. Везните да се ориентират към действие, а Скорпионите ще са доволни от постигнатото. Стрелците да се освободят от преградите, а постиженията на Козирозите ще са добри. Водолеите се сблъскват с трудности, а Рибите действат усърдно.

 

 

Седмичен хороскоп ОВЕН 

Добри възможности

През седмицата ще задълбочите познанствата си с хора, на чиито професионални умения се възхищавате, и чрез които можете да обогатите опита си. Предизвикателствата ще ви направят по-борбени в защита на интересите ви. Овните са изградили стройна теория за реализацията на целите си, но не е сигурно, че ще осъществите замисленото в практически план, защото личност с влияние може да спре реализацията ви. Преценете точно позицията си, за да имате възможност за корекции при необходимост. Петък е нервен, но успешен. Уикендът е благодатен, а понеделник и вторник издигат доста затруднения.

 

 

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ 

Изчакайте да отмине трудното време            

Няма да остане скрито желанието ви да успявате в начинанията си. С ентусиазъм и енергия ще се отдадете на реализирането на плановете си. Периодът подчертава, че Телците са прекалено нервни, а психиката им е претоварена от негативните квалификации, които чуват за себе си, или ги долавяте чрез интуицията си от отношението на околните. В практическо отношение периодът е лош. Препоръчително е да се въздържате от важни ангажименти. Навлизате в период за промени, които ще продължи шест седмици.

 

 

 

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Етап на промени     

Съдбата ще ви предложи не едно и две благоприятни обстоятелства за излизане от кризата, в която чувствате, че сте. В търсене на реализации и промяна използвайте знанията си, те ще ви помогнат по-бързо да постигнете целите си. По подобие на Телците, и за вас се разгръща период на промени, през който ще се разделите с определени хора и ситуации, чието присъствие вече не е желателно, а действията и влиянието на други от обкръжението, чувствително ще ограничите. Успехът ви ще е напълно гарантиран ако поддържате вътрешното си състояние в динамично равновесие. В петък действате успешно, но събота щее е много напрегната.

 

 

 

Седмичен хороскоп РАК

Напрегнат етап   

С желание и ентусиазъм ще пристъпвате към всяка нова задача. Това ще носи след себе си успехи, а също и добро материално възнаграждение. Никой не е безгрешен, вие също. Седмицата се оказва доста напрегната за преобладаващата част от представителите на Рак. Естественият човешки стремеж, да бъде призната индивидуалността му, неговият труд, отговорността и лоялността, ще се превърнат в причина за спорове и конфликти с околните, а в някои случаи и за подли удари върху вас. Внимавайте! Петък събота и неделя, са тежки и напрегнати. Следващите също са напрегнати. Слабо изключение прави единствено четвъртък.

 

 

 

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Напрежение преди приключване

Възползвайте се прагматично от силния период, в който сте сега. Ще ви занимават предимно личните ви мисли и емоции. През последната юлска седмица Лъвовете ще се справят с множество дела и задачи, което на практика ще им позволи на навлязат в един по-спокоен и не така динамичен август. Ще ви се наложи да напрегнете сили и да употребите цялото си майсторство, за да приключите успешно захванатото. Много нервен петък и трудни събота и неделя. Понеделник и вторник са тежки, но и успешни.

 

 

 

 

Седмичен хороскоп ДЕВА 

Любовни проблеми

С разумни и премерени действия ще се впуснете в нови предизвикателства, извличайки полза за себе си. С уменията си и достойното си присъствие в живота оставате впечатление за себе си, като за можещи и успяващи хора. Доста неспокойни, а често пъти и силно отегчени, Девите ще са напрегнати през настоящия седемдневен период. В много случаи проблемите са любовни, и както се очертава, не е изключено да настъпи раздяла при някои. Ще употребите много усилия в опитите си да разрешите въпроси от емоционално естество. Петък е слаб. Събота е по-добра, а неделя е доста трудна. Понеделник е тежък. Пазете се от измами. Следващите делници по-добри и успешни.

 

 

 

 

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Време за планиране

Ежедневието ви ще е изпъстрено с преживявания, сред които ще има и нервни сътресения. Романтични настроения ще има около вас и ще се радвате на споделен интерес от страна на човек, който силно ви вълнува. През новата седмица голяма част от Везните ще се сблъскат с трудно обясними ситуации, а събитията, в които ще участват, едва ли биха могли да ви накарат да се чувстват удовлетворени. Мнозина са изправени пред необходимостта да въведат ред в делата си или в начина си на живот. Никой от зодията няма да сгреши ако проектира развитието си за по-продължителен период от време.

 

 

 

 

 

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Удовлетворителни постижения

Нови идеи, проекти и текущи дела ще ви държат в кондиция и без напрежение ще съумявате да насочвате развитията в своя полза. С рутина и отработени умения ще се впускате в детайлите и тънкостите на пряката си заетост. Върху Скорпионите през този седмичен период действат две тенденции, които ги делят на две големи групи. За едната тези дни са спокойни и вероятно мнозина са във време на годишен отпуск. Другата част от зодията не може да се похвалят със свободно време, защото деловата им изява продължава с ненамаляващи темпове. Петък ви ангажира с материални дела. Уикендът и понеделник са успешни.следващите не са лоши, но са по-напрегнати.

 

 

 

 

 

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Освободете се от бариерите

Едно събитие ще ви накара да се почувствате несигурни и беззащитни. Не се винете. Амбицирани сте да постигнете големи лични цели и приемате отрицателно всяка критика насочена към вас. Преобладаващата част от Стрелците са страшно впечатлени от нелоялното отношение на заобикалящите ги в службата или обществените среди. Явно някои от тези хора постоянно рушат имиджа ви чрез клевети, доноси и кой знае какви други „изобретения”, което най-вероятно ще предизвика остър сблъсък с някои от тях. Петък и събота са благоприятни. По-трудна в развитието си се оказва неделя.

 

 

 

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Удовлетворени от постигнатото

Професионалната ви кариера преминава през етап на обновление и трайно се устремява напред. Полезни съвети ще получите от човек, имащ отношение към проблемите ви. Безусловен факт  през новата седмица ще е вашият успех в онова направление, където сте съсредоточили усилията си, и не жалите сили и средства, за да постигнете целта си. Възможно е в някои случаи обективните условия да ви принудят да вземете компромисно решение, но това едва ли ще ви навреди.  Петък е благодатен. Събота и неделя са по-напрегнати нервни. Делниците ще са доста добри и успешни за реализацията на целите в личен и делови план.

 

 

 

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ 

Сблъсък с трудности

Навлизате в силен период както за работата си, така и за решимостта, с която подхождате към личните си дела. Гледайте на случващото се от към добрата му страна и не търсете причини за недоволство. Водолеите са на прага на труден седемдневен период. Попадате в среда на предизвикателства, които неминуемо водят след себе си конфликти и сблъсъци. Би било добре да стоите настрана от споровете в професионалния сектор или при контактите ви в обществото. Никак не е изключено да станете жертва на коварни удари. Петък, събота и неделя са успешни. Следващите два дни също. По-напрегнати са сряда и четвъртък, но те ви носят успех.

 

 

 

 

Седмичен хороскоп РИБИ 

Действайте усърдно

Преминахте през много перипетии, от които извлякохте не една и две поуки за себе си. Във връзка с предстояща изява ще се мобилизирате с подготовката си, за да се представите на ниво, като това включва и ограничения от различно естество. Ако Рибите не приложат необходимите усилия за справяне с проблеми, или за реализацията си в съответния делови сектор, седмичния период ще ги затрупа с разочарования. В делови план ще е доста трудно за преобладаващото мнозинство от зодията. Има известни благоприятни възможности за  успешно провеждане на преговори. Петък и уикендът са успешни и печеливши.

 

За жената

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023