Коментари

За големия успех на храбрите олигофрени в страшното и нечувано престъпление с московската елха

За големия успех на храбрите олигофрени в страшното и нечувано престъпление с московската елха

 

elha-678x381

 

 

 

(По „Знаменитият идалго Дон Кихот де Ла Манча” – Мигел де Сервантес Сааведра)

В това време олигофрените съгледаха една Московска елха,която стърчеше срещу катедралата „Света Неделя”,и щом като я видяха,си казаха:

-Щастливата съдба нарежда нещата така,както не сме могли и да мечтаем,защото погледнете натам,приятели,и ще видите,че се показва един грамаден великан,с който възнамеряваме да влезем в бой,като отнемем живота му.Плячката ще е наша и това ще бъде основата на нашето богатство,защото тая война е справедлива и съвсем богоугодно дело е да изкореним този пратеник на проклетата Московска пасмина от лицето на земята.

-Слушайте – забеляза един здравомислещ минувач,- това,което стърчи там,не е великан,а обикновена елха.

-Явно е – възразиха олигофрените,- че не си посветен в тайните на хибридната война.Великан е и ако те е страх,махай се оттук и се отдай на молитви,а ние в това време ще влезем с него в жесток и неравен бой.

Като казаха това,те пришпориха Русофоб ,без да се вслушват във виковете на минувача,който ги предупреждаваше,че се впускат несъмнено в бой не срещу великан,а срещу обикновена елха.Но олигофрените бяха толкова убедени,че е великан,та нито слушаха гласа на минувача,нито виждаха какво имат пред себе си,макар че се доближаваха все повече към нея,като крещяха колкото им глас държи:

-Не бягай,страхливец и подлец,защото насреща си имаш едни единствени Евроатлантически рицари!

В това време задуха ветрец и клоните на елхата започнаха да се движат.Олигофрените забелязаха това и се провикнаха:

-Ние ще те оправим,негоднико,дори да размахваш ръце,по могъщи от тези на богатира Иля Муромец.

След това те призоваха от все сърце господаря си Американския посланик,помолиха го да ги подкрепи в изпитанието,покриха се зад щитовете си,закрепиха копията и пуснаха Русофоб в галоп срещу Московската елха.Нанесоха удар в клоните и,които в този миг вятърът така шеметно завъртя,че копията се строшиха на парчета,а кон и конници бяха подети и изхвърлени на площада в най-жалко състояние.

О,Господи!- възкликна здравомислещият минувач.- Не ви ли казах ,господа олигофрени,да премислите добре какво правите?Не ви ли предупредих,че това е елха,и че само тези,които имат грантове в главите си,не са в състояние да я видят?

-Мълчи,приятелю – отвърнаха олигофрените,- военните дела повече от всички други са изложени на постоянни промени.Убедени сме,че Президентът Путин,който ограби разсъдъка ни, е превърнал тоя великан в елха само и само да ни лиши от възможността да се окичим със славата на победата.Голяма е ненавистта,която изпитва към нас,но в края на краищата неговите зли магии ще бъдат обезвредени от силата на мечовете ни.

Това е вече божа работа – отговори здравомислещият минувач и помогна на олигофрените да станат и да се качат на Русофоб,чийто гръб беше доста пострадал.

НИКОЛАЙ РИЗОВ

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024