Политика

Симеонов: Порой е съборил оградата по границата, случва се

Симеонов: Порой е съборил оградата по границата, случва се

СЧ
По възстановяването на оградата вече се работи, съобщи в кулоарите на НС Валери Симеонов във връзка с поредния пробив в съоръжението на турската граница. Пороят на 28 ноември станал причината на другия ден наноси от чакъл и вода да се изсипят на това място и да съборят оградата.
Това струпване на огромни количества вода е предизвикало повличане на чакъл и отнасяне на тази част от оградата, обясни още Симеонов. Ставало въпрос за 30-40 м от съоръжението край Малко Търново, което се намира на силно пресечен терен.

 

 

 

 

Оградата не е направена около “Александър Невски”, на жълтите павета. Така ще бъде и занапред, не мога да гарантирам, че пак няма да се случи, продължи бившият вицепремиер и обясни, че няма как да бъде спряна природната стихия на толкова насечен терен.

 

 

Симеонов обаче успокои, че вече ежедневно се прави обход на ограда от специално назначени служители, които при проблем веднага докладват. За да омаловажи случилото се, което било подвластно изцяло на природната стихия, Валери Симеонов показа на таблета си снимки от Одринско, където водата заляла къщи и улици по същото време, когато паднала и нашата ограда.

 

 

 

ГЛАСОВЕ

Колаж: Иво Ангелов, „Свободен човек“

Политика

More in Политика

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024