Политика

Цв. Цв.: Всички трябва да застанем твърдо зад Фандъкова и зад видимите резултати от работата й

Цв. Цв.: Всички трябва да застанем твърдо зад Фандъкова и зад видимите резултати от работата й

 

 

 

0000243136-article3

 

Столичният кмет Йорданка Фандъкова ще получи нова номинация от ГЕРБ догодина. В партията, чийто зам.-председател е тя, за друга кандидатура въобще не се отваря дума, научи „24 часа“ от централата на ГЕРБ.

 

 

 

 

Самата Фандъкова категорично отбягва въпроса за кметския вот наесен с аргумента, че за нея е важно да се върши работата за града, а не отсега да се влиза в кампания. И обвини опозицията, че прави именно това със скандалите около ремонтите в София.

 

 

 

 

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обаче даде да се разбере, че отново тя е човекът за столицата, след като всякакви спекулации вървяха неофициално през последните седмици.

 

Изборите за Европейски парламент догодина ще бъдат политически тест за ГЕРБ преди местния вот.

Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред 700 членове и симпатизанти на ГЕРБ-София.

 

 

Всички те изгледаха спектакъла „Царицата на Чардаша“ в Националния музикален театър „Стефан Македонски“.

Възможността да се насладят на легендарната оперета бе осигурена от народните представители от ГЕРБ-София и от общинските съветници от ГЕРБ в СОС, съобщиха от пресцентъра на партията.

 

 

„Очертава се 2019 година да бъде ключова. На изборите за членове на Европейския парламент през май трябва да подкрепим кандидатите на ГЕРБ за евродепутати, нашето европейско политическо семейство ЕНП, както и водещия кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер“, заяви Цветан Цветанов.

 

 

 

 

„Той допълни, че през есента на същата година предстои и местен вот, който също няма да бъде лек.“ – гласи дословно прессъобщението на ГЕРБ.

Към кмета Йорданка Фандъкова напоследък се изляха много тежки и безпринципни нападки. Ето защо ние всички трябва да застанем твърдо зад нея и зад видимите резултати от работата й, призовава Цветанов.

 

 

 

 

„Когато работим заедно и сме сплотени, няма непреодолими препятствия и непостижими цели. През годините доказахме, че в София сме добър екип и вярвам, че това пряко личи от резултатите от нашата дейност“, подчерта от своя страна Фандъкова и благодари на цялата софийска структура на ГЕРБ за подкрепата.

 

 

 

Източник: Епицентър.бг

 

 

Политика

More in Политика

Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024
big_4cea

Нейнски: Иран постъпва с Израел така, както Русия с Украйна

април 15, 2024