Коментари

Банов, още ли не са ти сложили белезници? Рекетът също е престъпление, в което ти си съучастник

Банов, още ли не са ти сложили белезници? Рекетът също е престъпление, в което ти си съучастник

B_Banov-645x362

Министър си признава в национален ефир, че четири години подред е рекетиран!!! Сега се пита в задачата, прикриващият престъпление – престъпник ли е?

Каква е била изгодата за искащият рекета и защо даващият рекета си е мълчал според него четири години?

Според българското законодателство, прикриващият престъпление е престъпник и съучастник в престъплението. Затова се чудим на Банов от МВР и Прокуратурата, кога ще отидат да му сложат белезници?

Ако това, което се случи днес на пресконференцията свикана от Банов не е корупция и рекет по – високите етажи на властта, здраве му кажи.

Но тук имаме и самопризнание от министър, който пряко се свързва с една от най-близките на Бойко Борисов, Румяна Бъчварова бивш вътрешен министър. 

Затова пак питаме, ще има ли белезници за този, който публично си призна, че четири години е бил съучастник в престъпление, не жертва, защото жертвата на мига щеше да уведоми службите, че е обект на рекет от страна на някой. Тук уведомени служби нямаме, значи имаме съучастие в престъпление.

Гледам и не вярвам на очите си, министър на културата в национален ефир си признава, че четири години подред е бил рекетиран с един запис? Ало Банов, честно ли си толкова прост или наистина ти е по – рождение? Как може министър в министерство да бъде рекетиран четири години подред и той да си мълчи и да си трае, все едно няма нищо и да чака, някой да извади записа на бял на свят и да тръгне да се оправдава като ученичка: – Мен лично от четири години ме рекетират…

Банов ако не знаеш, рекета в България все още е престъпление, а когато има рекет доказан има и жертва на рекета и някой, който се е облагодетелствал от този рекет в случая разбираме от твоите думи, че си жертва на престъпление наречено РЕКЕТ продължаващо вече четири години, но явно е че не си подавал сигнал за този рекет към нито една от службите или поне така излиза от думите ти, защото ако беше подал досега, нямаше да се оправдаваш като последният глупак така че Банов всичко, което обясняваш днес, след изваждането на записа от страна на Елена Йончева публично ни кара да си задаваме всички ние които не сме от Герб само един въпрос:

– Честно ли си толкова прост? Другото ще ти го обяснят от прокуратурата, защото и жертвата на престъпление може да е обвиняем в престъпление, когато прикрива в твоя случай, четири години престъпника, който го е рекетирал, защото когато има рекет, някой трябва да се е облагодетелствал все пак с нещо от него.

Иван Иванов

bulbg.blogspot.com

Коментари

More in Коментари

hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024