СВЯТ

В Албания забраниха казината и хазартните игри със закон! За първо дете вече дават 3000 евро…

В Албания забраниха казината и хазартните игри със закон! За първо дете вече дават 3000 евро…

казиноIMG_3140

В Албания забраниха казината и хазартните игри със закон! За първо дете вече дават 3000 евро….

Защо ли родните телевизионни медии мълчат по темата, че Албания от 1 януари забрани със закон казината на територията на страната си и хазартните игри?

Защо ли родните телевизионни медии мълчат по темата, че от 1 януари в Албания за първо дете вече се плаща 3000 евро, за второ 6000 евро, за трето 9000 евро?

Може би защото не са информирани какво се случва в Албания или просто не им отърва да показват по телевизиите такива неща, защото ще се окаже, че не само не просперираме, не само не решаваме с никакви средства демографският проблем в България, напротив изоставаме и то много и то от най – бедните до преди няколко години държави, такива като Албания.

Интересното в случая е че всичко това, което се случва като закони в Албания от вчера е резултат от масовите протести на студентите в тази държава от преди няколко месеца, когато стотици хиляди бяха по улиците с искания за по – добър живот в Албания и резултата вече е ясен.

За бунтовете в Албания по време на българското европредседателство надали сте чули нещо пак в новините на българските телевизии, но няма начин да не сте чули за великия обединител на Западните Балкани – Бойко Борисов.

Естествено това, което се случва в Албания не само че ще подобри начина им на живот, не само ще увеличи раждаемостта в тази държава, но ще направи така, че в Албания инвеститорите да искат да инвестират в бизнес, а не в далавери както е от поне 15 години в България.

Друг е въпроса чий е хазартният бизнес в България, чии интереси пазят всички правителства и защо в България такива неща като в Албания да се дават пари на младите семейства, които искат да имат деца, няма как да се случат. Тук всички просперираме и всичко се надгражда, а ако вземат да се дават пари на младите да имат деца, явно ще трябва да се отрежат от коледните на депутатите например.

Така че скъпи сънародници, не се учудвайте, защо държави като Албания, Румъния скоро и Молдова, ще ни изпреварват с няколко светлинни години в развитието си, защото за разлика от нас, там каквито и бандити да са им управляващите в един момент помислят и за народа, но не както в България с по 40 лева за Коледа и Велик ден, и с по 50 лева на година за минималните заплати как да ги вдигнат, за да не каже някой нищо не правите по въпроса с ниските доходи в България.

Там мислят в перспектива и са наясно, че ако не се раждат деца в една държава, тя след 20 -30 години изчезва от картата на света, но явно в България това е целта, защото няма друго обяснение как за 30 години различни управляващи в България ни вкараха в спиралата на невъзможността да излезем от кризата и да бягаме от тук без да искаме дори да поглеждаме назад…

Източник: bulbg.blogspot.com

СВЯТ

More in СВЯТ

руски военни

Руските войски са ударили френски наемници в Славянск

април 15, 2024
280401396030c2c393fc109dd0674aed

САЩ предали на Иран чрез Турция: Операцията да бъде „в определени граници“

април 14, 2024
ракети

Как реагира Москва след иранската атака срещу Израел

април 14, 2024
epa07713961 (FILE / COMPOSITE) - Ukranian then Presidential candidate Volodymyr Zelensky (L) talks to the media during the Ukrainian presidential elections in Kiev, Ukraine, 21 April 2019, and Russian President Vladimir Putin (R) gestures while answering a question during his annual press conference in in Moscow, Russia, 23 December 2016 (images reissued 13 July 2019). According to reports, The Ukraine's President Zelensky called Russian President Put on the phone on 11 July 2019 for the first time.  EPA/TATYANA ZENKOVICH/YURI KOCHETKOV

В САЩ: Фантазиите на Зеленски са нереалистични. Абсурдна е тезата, че не трябва да преговаряме с Путин

април 12, 2024
0301_8237490757547045824_big

Експерти зоват да се вдигне възрастта за пенсия на 75, защото сме живели по-дълго. 75 г. са новите 65 г.

април 12, 2024
1010x570

Белгия разследва мрежа за руско влияние в Европейския парламент – предполага се, че евродепутати са получили пари от Москва

април 12, 2024