Коментари

ГЕРБ замитат скандала с Боил Банов по отработената ЦРУ-схема „Ало, Ваньо“ – Йончева е лошата, а корумпирания министър е жертва!

ГЕРБ замитат скандала с Боил Банов по отработената ЦРУ-схема „Ало, Ваньо“ – Йончева е лошата, а корумпирания министър е жертва!

 

Screenshot-2018-11-14-at-10.51.46

 

 

 

Елена Йончева е лошата, защото огласи поредната схема за корупция във властта, а корумпираният министър Банов с всички сили и изсмукано от пръсти е представян като жертва.

 

 

 

 

 

Такова масирано внушение налага медийната глутница на ГЕРБ в публичното пространство. И го прави по личната заръка на Борисов и Цветанов.

 

Всички помним скандалните телефонни записи от 2011 г., известни като „Ало, Ваньо“, в които премиерът Бойко Борисов нарежда на тогавашния шеф на митниците Ваньо Танов да прекрати проверка срещу бизнесмена Мишо Бирата. Защото Баце му бил обещал. „Кат съм му казАл, че нЕма да го барам – нема да го барам!“, разпореждаше се тогава, същий мефиотски бос, премиерът български. И въпреки че „Ало, Ваньо“ бе първият по рода си подобен скандал, гербаджийската хунта, с помощта на службите и придворните си медии, го замете успешно. По същия начин, по който замита и е на път да изтрие тотал от общественото съзнание и днешния супер скандал „Ало, Банов съм“.

 

 

 

 

 

 

 

Но нека си спомним за „Ало, Ваньо“: Skandalno.net ви приканва да си спомните как с избухването на „Ало, Ваньо“ слугинските медии на властта скочиха по сигнал да нищят темата така: дали записите са автентични, как тези записи са изтекли от службите, кой ги е подхвърлил на вестник „Галерия“, какъв е този мъж с шлифер и бомбе, не е ли „Галерия“ вестник на мафията… и пр. глупости.

 

 

 

 

 

 

 

Слугинските медии задръстиха информационното пространство с натрапчиви, психопатични и кой от кой по-глупави въпроси и съждения… без нито една от тях да подложи на грам критичен анализ самото съдържание на срс- та, а именно – раздумката между Ваньо Танов и Бойко Борисов. От която за всеки нормален човек следваше само един извод- че премиерът ни е мутра! И когато 6 месеца по-късно автентичността на записите беше потвърдена от престижна френска лаборатория, слугинските медии дори не го споменаха.

 

 

 

 

 

Днес наблюдаваме същия спектакъл! Само дето вместо вестник „Галерия“, сега лошата е Елена Йончева! Понеже оповестила записите с Боил Банов. А корумпето-министър Банов, както и Борисов и Танов навремето, същите тия гербаджийски медийни парцали удобно представят в ролята на жертва. Още от заранта уличеният в корупция министър тръгна по тв. студията да се жалва, че с тези записи го рекетирали от четири години. И не се намери нито един водещ да го пита този Банов, щом твърди че е невинен, защо употребява думата „рекет“, а не „клевета“. И щом настоява, че записите са „манипулирани“, а той самият е „жертва на изнудване, защо 4 години е мълчал, а не се е оплакал в прокуратурата?!?

 

 

 

 

 

 

Вместо да го притиснат до стената с логични въпроси, добре охранените от ГЕРБ тв. водещи оставят Банов да се оплаква и тюхка по телевизията колко зле се отразил скандала на него и на семейството му и как се чудел къде да запише детето си на училище, че да не го притесняват…

 

 

 

 

 

 

Завалийката! А какво стана, в крайна сметка с онези 700 000 лева? Така и не се намери някой да го попита. Отговорът обаче е ясен – Банов е фалшифицирал документите и държавата е опростила парите на частника.Срешу тлъст рушвет от строителната фирма към джоба на министъра. От записите е видно обаче, че Банов звъни да се договаря за фалшификацията и с друг министър – този на регионалното развитие. Който също ще получи в замяна рушвет или услуга. И става ясно, че цялата държава се управлява тъкмо по този мафиотски и крадлив начин.Схемата не е от вчера и работи безпогрешно. А протежето на министър Банов, арх. Мечкунов, който се е подписал под документите, е отишъл на почивка в Испания. А дали се е поучил от ценния съвет на Банов от записа „другия път да не се продава толкова евтино, а поне за 1 милион“? За това историята мълчи“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В атаката срещу Елена Йончева и направеното от нея разкритие, гузен – негонен бяга, се включи и Вежди Рашидов. През 2016 г., когато са направени записите, той е министър на културата, т.е., пряк началник е на Боил Банов, който тогава му е заместник… И в паниката си Рашидов хвърли вината върху… правителството на Орешарски (управлявало през 2013 г.). То било виновно за забавянето на строежа на Ларгото с „пустите 30 дни“, вайка се Рашидов. И продължи да се оплаква, че тогава трябвало да прекъсне лечението си в Германия, за да дойде да се оправя със скандала. И… пак „Орешарски е виновен“ – повтори на финала за по-сигурно Рашидов.

 

 

 

 

 

 

Същия каза още: „Уважавам Елена Йончева, но тя не трябва да прави политика така – да хвърля помия върху хората“, изжали се още Рашидов. Значи, според Веждичката, огласяването на доказана корупция е „заливане с помия“, а да си политически коректен, означава да си мълчиш за корупцията в държавата. Евала!

 

 

 

 

 

 

Пропагандното острие на ГЕРБ Тома Биков пък се изцепи, че Елена Йончева не била никакъв журналист! Изнесените от нея факти можело да бъдат наречени „журналистическо разследване“, но ако били огласени от журналист. А Елена Йончева в момента била обикновен депутат. Затова нямало смисъл да се обръща никакво внимание на думите й. И освен плювните срещу Йончева, отново никакъв коментар относно документите, фактите и записите на Елена, уличаващи Банов в корупция.

 

 

 

 

 

 

 

ЦРУ-схемата за неутрализиране на неудобни информации е в ход! Скандалът се замита успешно с помощта на слугинските медии. И то така, че до седмица никой няма да си спомня за него. Премиерът Борисов мълчи, не иска да коментира темата, белким по- бързо се забрави. Обичайният му номер с оставките тук няма да сработи и той затова мълчи. Защото поиска ли оставката на Боил Банов за „Ало, Банов съм“, тогава и той самият би следвало да си даде отвод за „Ало, Ваньо“. По отработения сценарий и този скандал се спихва. В играта са правителство, медии, специални служби, политолози, социолози, НПО-та и прочие платени апологети на мафиотската власт. Целта е неудобната корупционна тема час по-скоро да бъде удавена в една безкрайна говорилня от тотални глупости.

 

 

 

 

 

По отработен западен сценарий и с помощта на службите на САЩ, ГЕРБ умело замитат всяко едно корупционно разкритие под килима. И заливат всяко едно доказателство с щедро и напоително тиражирани от купените им медии профански коментари, обиди към опонента, лъжи и пълни безсмислици. По-безсмислени дори от управляващата вече 10 години крадлива мафиотска партия.

 

 

 

Надя Колева, Skandalno.net

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024