Политика

Каква Десислава Радева? Визирах Елена Йончева, първата дама на Станишев… четете внимателно речите ми

Каква Десислава Радева? Визирах Елена Йончева, първата дама на Станишев… четете внимателно речите ми

 

съдебенбаце1487581167-boyko-zhurnalisti

 

 

 

 

„Изобщо не съм визирал нея. Да чете внимателно речта ми, да гледа записите. Четете внимателно и вие, журналистите. Казах – първата дама на Тройната коалиция, която се вози на мотор. Визирах Елена Йончева, разбира се, първата дама на Станишев, каква Десислава Радева“. Това заяви пред ПИК премиерът Бойко Борисов.

 

 

Безумен комедиен скандал се завъртя след речта на премиера Борисов на днешната национална среща на ГЕРБ в НДК. Съпругата на президента Десислава Радева се разпозна в думи на министър-председателя и побърза честолюбиво да му отговори през профила си във фейсбук.

 

 

 

„Репликата на Борисов за първата дама, която все ги хейтела, издава, че съм му причинила подсъзнателна болка“, коментира тя във Фейсбук.

 

 

Еврокомисарката Мария Габриел също коментира днес в студиото на Нова изказването на Бойко Борисов и „стягането на редиците“. Ето какво каза тя:

 
big_боойко

„Силно се надявам изказването на премиера да не беше изненада, а по-скоро осъзнаване. Посланията бяха много ясни – мобилизация, да останем скромни за постигнатото, ако искаме да изпълним със съдържание трябва да е придружено с ясни действия и в най-отдалеченото кътче на страната.

 

 

 

ГЕРБ показа за последните 10 години, че човешкия ресурс е тук. Показа, че когато има човешка грешка тя се носи като отговорност, силата и опитът, които ГЕРБ придобиха са колективни, тук личността не е размита, всеки носи личната си отговорност.

 

 

 

 

Премиерът има ясен поглед върху това какво се случва с министрите. Няма човек, който да знае по-добре от него. Посланието, което той изкара е, че когато говорим за европейски избори, говорим за всички нива на активност, не само местното, но  и националното, законодателната и изпълнителната власт.

 

 

Когато в ЕК в съвета на министрите в ЕП по една и съща тема говориш едно и също и го отстояваш, колкото и то да се различава от позицията на други големи, имаш своя шанс да защитиш спецификата си и да се вземе по-адекватно решение спрямо хората в твоята страна.

 

 

 

Под изречението „първата дама ви нахейти“ той говореше за Елена Йончева, думите му са извадени от контекста и затова се подразбра, че става въпрос за Десислава Радева, но не“, каза Мария Габриел.

 

 

От форумите:

 

Борисов принизи народа до стадо овце, но бърка,като мисли,че всички са такива!Не,Борисов,сбъркал си,всичко има сноя край,как реши ,че живеем добре при унизителната бедност на,която сме подложени,намери пари за самолетчета с,които ще гониш и плашиш мухите,а за детски,заплати и пенсии няма……,а само като видя отвратителната мутра на Цветанов ми призлява….ще ти покажем как „добре живеем “ при теб ,очаквай ни………..

 

 

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024