Uncategorized

Мъката е огромна! Ето какво написал Ласкин за децата си преди да си отиде от този свят… СНИМКИ

Мъката е огромна! Ето какво написал Ласкин за децата си преди да си отиде от този свят… СНИМКИ

big_1b91

 

 

 

Иван Ласкин не беше от личностите, които обичаха да споделят на всеослушание за емоциите и чувствата си. Напротив – заключваше тези най-съкровени моменти в душата си. Това потвърди след неговата загуба и колегата му Христо Мутафчиев.

 

 

 

 

Въпреки това понякога Ласкин открехваше и малко от личния си свят, където най-скъпите му хора са Александра и децата

 

 

 

 

 

По-голямата дъщеря от първия му брак – Люба винаги е имала запазено място в сърцето на актьора. Той я наричаше „своята принцеса”. А на 18-ия й рожден ден й написа много трогателни думи:

 

 

 

 

„Здравей, красиво момиче! Знаеш ли? Аз много те обичам! Ти си ми част от сърчицето! То, моето сърчице се дели на три. Моите момичета!

 

 

 

 

 

 

Не знаех какво да направя и как да те зарадвам за рождения ти ден. Защото, цял ден ми беше притеснено. Цял ден ти беше пред очите ми… Не се обадих, защото осъзнавам, че съм досаден, и не исках и на този ден пак да ти досаждам. Вече си голяма и аз мога единствено и само да мрънкам.

 

 

 

 

 

Не си длъжна да ми слушаш мрънканиците вече. Но имаш моята обич и моите страхове. Имаш едно момче, което винаги ще пази принцеската си. Обичам те и се плаша…

 

 

 

 

 

Защото ме е страх да не изглеждам в очите ти обикновен тъпанар (какъвто е всеки татко на момиче). Не зная как да те зарадвам! Как да постъпя? Лутам се… Не знаех как да се държа с теб на този ден. И за това сега ти пиша и сега чувствам едно, и знам какво да ти кажа!

 

 

 

 

 

ОБИЧАМ ТЕ, мое красиво момиче! ОБИЧАМ ТЕ! Губя си мисълта докато пиша, защото се вълнувам и притеснявам и търся думи, с които да ти разкажа точно какво чувствам и как да го разкажа, така, че да не стресна моята принцеса… Ето, намерих думите – ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧАМ ТЕ, момиче! Много!

 

 

 

 

 

Ти си великолепна и аз се гордея с теб! Ти ме радваш… аз се чувствам щастлив от всичко, което правиш! Гордея се от това какво си ТИ! Гордея се с теб, Люба!!! Ти ме радваш!… Благодаря за това, че си толкова внимателна, умерена, изискана, нежна, търпелива, благодарна, талантлива, признателна, разумна, и УМНА!

 

 

 

 

18 години, ти не разочарова баща си! Прекрасна си, момичето ми! Прекрасна..и аз се ГОРДЕЯ с теб! Честит Рожден Ден, ПРИНЦЕСКЕ, ОБИЧАМ ТЕ! Твой татко Иван…”

 

 

 

 

 

 

 

За по-малката си дъщеря – София пък, преди време Ласкин бе споделил нещо много ценно – че е успяла да го възпита на нежност.

 

 

 

 

„Мисля, че ме учи на всичко. Тя е толкова мила, а аз съм толкова груб бордюр. Тя ме прави по-внимателен и нежен. Когато сутрин ме целуне за „добро утро”, се чувствам като в гора пълна с пойни птици. Блажено е”, са дословните думи на актьора.

 

 

 

 

Той обаче, подобно на Александра, никога не си е представял, че малкото му момиченце София ще продължи актьорското призвание на родителите си. Въпреки че много пъти е доказвала колко е артистична

 

 

 

 

 

 

 

 

„Банално е да го кажа, но както дъщеря ми реши. Аз не бих се радвал… Актьор на значи „аз участвам в сериал и после в девета глуха”. Актьор означава труд, последователност и талант. Най вече труд.

 

 

 

 

 

 

Дъщеря ми притежава всичко това, но още от сега мисли да си вложи качествата в медицината. Може би за да лекува актьори”, бе предположил актьорът, за когото най-важните ценности винаги са били честността и отговорността. Именно тях се е стараел да възпита и в дъщеричката си София.

 

 

 

„Трябва да е възпитана в честност и отговорност. Хигиена на чувствата и на намеренията. Обич към страната си и смислен живот. Преданост към близките и обучение за достоен живот! Тя трябва да стане изключителната картина, която са изрисували майка й и баща й. Защото четките и боите са в ръцете на нейните родители. От нас зависи.”

 

 

 

show.blitz.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023