Коментари

Политоложка: Не избираме между Грипен или F-16, а между „свободния свят и руските зависимости“

Политоложка: Не избираме между Грипен или F-16, а между „свободния свят и руските зависимости“

андреева24329_660_370

 

 

 

Изборът е политически, защото дилемата не е просто Грипен или F-16. Ясно трябва да се каже, че избираме между принадлежността на България към свободния свят и интереса на Русия да бъдем отново в обхвата на нейното влияние.

 

 

Този коментар на никому неизвестната политоложка Цветанка Андреева, четем в кафявия „Фактор БГ“. Публикуваме мнението й не защото го споделяме като позиция, а за да видите докъде може да стигне „експертизата“ при някои хора, чиято опорка е единствено и само голата русофобия … 

 

 

 

Цветанка Андреева беше „дясната ръка“ на бившия военен министър Николай Ненчев, секретар по политическите въпроси в БЗНС и член на Изпълнителния съвет на Реформаторския блок.

 

 

 

Ето какво още пише Андреева:
Интересът на Кремъл е България изобщо да няма нов боен самолет и да продължи със старите руски оръжия. А ако купуваме, все пак да купим безопасния и по-слаб за нея вариант – на ненатовски самолет. Затова Москва иска България да „избере“ Грипен пред американския F16.

 

 

България между Русия и свободата

Изборът отново е между Западния свят и Русия. Но този път, въпреки агресивния руски план да се осуети за пореден път придобиването на нови самолети, съдбата ни е в нашите ръце.

 

 

Битката за демокрация в България е битка с олигархичния модел, който българските комунисти по сценарий и модел на Русия осъществяват у нас. И днес залогът пред развитието на страната ни е същият. Изборът на боен самолет проектира в себе си целия този политически сблъсък.

 

 

Днес Кремъл действа в България отново заедно с верния си съюзник БСП и новата си „хибридна разработка“ Радев. Отново наследниците на комунистите в България предават националния суверенитет. Тяхната власт и влияние винаги са били гарантирани от Русия/СССР. Днес политиката на БСП държи същия курс, но в условията на посткомунизъм /преход/, който те създадоха, за да трансформират престъпно натрупаните си капитали – от държавни в частни. Българските комунисти винаги са действали в интерес на руските имперски амбиции и са продавали собствената си държава и народ.

 

 

През 1944 г. България е окупирана от СССР и с помощта на БКП се налагат тоталитарен режим на управление. В предателството си към нацията българските комунисти стигат дотам, че правят опит да заличат България и кандидатстват да я превърнат в 16-та република на СССР. Отказът от национален суверенитет и предаването на българската държавност в ръцете на чужд интерес е патент на БКП. През 20 век пък комунистическата доктрина „за гнилия империализъм“ определя САЩ за основен враг.

 

 

За БСП, за Радев, за поклонниците на Путин да припомним, че сега сме 21 век и България вече е свободна. Няма го Варшавския договор.

 

 

Днес, външнополитическата доктрина на България се основава на членството ни в НАТО и в ЕС. Принципите на съвременната ни външно-политическа теория почиват върху принадлежността на българската държава към европейската цивилизация, към човешките права и свободи, гарантирани от демокрацията. Свободата и независимостта на нашата страна не подлежат на обсъждане.

 

 

БСП и Радев трябва да знаят, че всеки опит България отново да бъде подчинена на интересите на Кремъл, се разчита като

национално предателство

 

 

Целият коментар може да прочетете тук:

 

https://www.faktor.bg/bg/articles/mneniya/lacheni-tsarvuli/ne-izbirame-mezhdu-gripen-ili-f-16-a-mezhdu-svobodniya-svyat-i-ruskite-zavisimosti

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024