Коментари

Уважаеми, спрете се… българинът не забравя, проверете какво се е случило с вашите събратя…

Уважаеми, спрете се… българинът не забравя, проверете какво се е случило с вашите събратя…

 

Markov-NIcolai3

 

 

 

Слушам как наши цигани пребили жестоко за пореден път горски служители, само защото им били направили забележка за незаконна сеч.

 

 

 

Това е добре, братя цигани, бавно, но сигурно вървите към пропастта. Спомням си няколко мои среща с такива братя през последните няколко години, и почти няма случай, който да не е приключил много тежко.

 

 

 

 

От всичко е ясно, че истинското малцинство в България са българите и агресията на всички останали към тях става все по-жестока, свирепа и открита. Как пък един циганин не обраха тези телефонни измамници? Как пък не изнасилиха една баба-циганка?

 

 

 

 

Явно търпимостта на българите да допуснат в социалната система на държавата всички цигани като инвалиди им е малко! Не казвам „българските граждани“, защото всички знаем, че някои по-граждани от други, не плащат данъци, ток и вода. Плащат им всички останали, законно ощетени граждани, под яростната защита и върху копието на БХК!

 

 

 

 

 

 

Уважаеми братя цигани, спрете се. Зная, че няма да ме разберете, но поне се опитайте да разберете какво се е случило с вашите събратя, участвали на страната на турците в Старозагорското клане – най-свирепото и мащабно в историята на света.

 

 

 

 

Проверете също какво се е случвало няколко пъти с някои недобронамерени съграждани, когато България изпадне по един или друг начин в предвоенни времена. Дано да се постараете да разберете и мащабите, за да спрете глупостите си, защото българинът никога не забравя злоупотребата с него.

 

 

 

Сметките, обаче, си урежда до стотинка и от хиляди години никой не е успял да попречи на този непознат за вас, но особен нрав…

 

Николай Марков, Фейсбук

 

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024