Политика

Цветанов и ГЕРБ готвят нов Костинброд за изборите! Ще се обърна към ЕК, ЕП и Европейския съд!

Цветанов и ГЕРБ готвят нов Костинброд за изборите! Ще се обърна към ЕК, ЕП и Европейския съд!

 

бареков859-176714-1-wm_wide

 

 

Би Нюз публикува смразяващо разкритие на евродепутата Николай Бареков за схемите на ГЕРБ и ПатрЕотите и отчаяните им действия, за да останат на всяка цена във властта.

 

 

Ето какво пише той:

 

 

 

„Цв Цв и ГЕРБ заедно с техните долнопробни подлоги Обединените ПатрЕоти и МаГарешки готвят нов Костинброд за Евроизборите, за да останат на власт. Ще извадят цялата извънпарламентарна опозиция от изборния процес, включително и партиите като Презареди България и ДСБ, които са представени на ниво Европарламент.

 

 

 

Абсолютно противозаконно промените в Изборния кодекс ще се правят едва три месеца преди изборите, въпреки изричната забрана от Венецианската комисия, която забранява промени в изборните регламенти минимум половин година преди датата на вота. Забележете, поправките в закона са писани в централата на ГЕРБ, а ги внася машата им Магарешки.

 

 

 

ДПС от своя страна ще държи ПатрЕотите здраво стегнати на къса каишка и ужким “обединени”, за да ги ползва за параван на своето участие във властта с двупартийната коалиция ГЕРБ – ДПС. От време на време ще им пуска малко цигани за “повдигане” на умрелия им рейтинг, но това няма да ги спаси от прогрома на изборите през май.

 

 

 

В този си крадлив, алчен и уродлив вид светата Троица псевдопатреоти са напълно обречени, въпреки интервенциите за изкустената им кома от Сарая.

 

 

 

Всякакви поправки в Изборния кодекс ще ме накарат да се обърна директно към ЕК, ЕП, Европейския съд и Венецианската комисия с цел тяхното санкциониране.

 

 

 

 

Очаквам и държавния глава Румен Радев да не се церемони с тази паплач и да наложи вето на жалките им опити да пренаписват изборните протоколи.“

 

 

Би нюз

http://www.bnews.bg/article/255396-barekov_tsvetanov_i_gerb_zaedno_s_tehnite_podlogi_obedinenite_patrioti_i_magareshki_gotvyat_nov_kostinbrod_za_izborite_shte_se_obarna_kam_ek_ep_i_evropeyskiya_sad

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024