Политика

Цветелин Кънчев намекна, че пребитият във Войводиново командос е бил пиян

Цветелин Кънчев намекна, че пребитият във Войводиново командос е бил пиян

 

 

c_kan4ev

 

 

 

„С Красимир Каракачанов се познаваме много добре. Решавали сме различни конфликти на трапеза, на маса. При вълненията в Красна поляна от 2007 година седнахме, почерпихме се и нещата се потушиха. Всичко може да се реши на една хубава трапеза с една хубава ракия. Правя уникална ракия от горски малини, която прави чудеса, създава топлота у хората, предразполага ги да си подадат ръце.“

 

 

 

Това каза лидерът на партия „Евророма“ Цветелин Кънчев във връзка със случая в с. Войводиново и твърденията на бившия депутат от ДПС Александър Методиев (Бат Сали), че Кънчев и Каракачанов са обикаляли ромски махали да купуват гласове.

 

 

 
Кънчев заяви, че трябва да се публикуват пробите за алкохол и на двете страни, както и записите от видеокамерата, но без съкращения.

 

 

 

„След това ще ви разкажа много интересни неща. Защото, когато нещата стоят по друг начин, записите изтичат много бързо. На записа се вижда как започва и как приключва всичко“, каза още Кънчев в интервю за bTV.

 

 

 

 

Припомняме, че 33-годишният Валентин Димов се връщал вкъщи, след като е ходил да скача за хвърлянето на кръста за Богоявление. Защитната теза на нападателите му е, че той ги бил напсувал.

 

 

 

Той попита защо когато командос от 68-ма бригада е убил полицай, не са се вдигнали всички. Кънчев уточни, че тогава командосът е бил в ареста 9 дни и е бил освободен с подписка, а колегите му от бригадата са ръкопляскали в съда. „Командосът има ли право да убие полицай? Това е абсолютна ПР акция на местните власти на община Марица, те смятат, че така ще си подсигурят избирателите“, каза Кънчев.

 

 

 
Става въпрос за случай, при който сержантът от 68-ма бригада „Специални сили“ Ангел Желязков намушква смъртоносно полицай Добромир Лазаров. Причината – скандал заради жена, дознателката Люба Алексова. Тя била гадже на Желязков, но когато станала дознателка в МВР в Карлово, се запознава с Лазаров и започва връзка и с него.

 

 

 

Самият Лазаров също имал връзка с друга жена. В крайна сметка, след употреба на алкохол от страна на командоса, Лазаров и Желязков се срещат по инициатива на полицая, за да решат „нещата по мъжки“ и въпреки че Желязков, по негови думи, първоначално не е искал. По показанията както на Желязков, така и на Алексова, която го закарва до мястото на срещата, Лазаров напада пръв и удря кроше на командоса, а след това той вади ножа.

 

 

 
По думите му по същия начин трябва да се разследват кой превозва кокаин с яхти и кой източва банките.

 

 

 
От своя страна ген. Шивиков разказа, че 33-годишният снайперист Валентин Димов е бил нападнат в гръб, ударен в тила в момент, когато се е качвал в колата си, а ромите „го нападнали, като животни“. По думите му по-голям процент от престъпленията се извършват от хора от ромски произход, но затова е виновен политическия елит.

 

източник: Би ти ви, Bgnow.eu

http://www.bgnow.eu/news.php?y18&cat=2&newsid=126531&fbclid=IwAR036gfgGIK1zeBsWx0xa0q9gZ5ZF6137YK7Pd2OIxwFqSjw-4kOZ6tXCE4

 

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024