Криминално

Страшен рекет с коли в столицата, паркираш, идват гологлави бабаити и ти искат 300 лева заради…

Страшен рекет с коли в столицата, паркираш, идват гологлави бабаити и ти искат 300 лева заради…

бабаит1550039483-sklzydfkhdfg

 

Жена е станала жертва на измама в столицата, като гологлави типове са я изнудвали за пари в столичния квартал „Слатина“. Бяхме на детски рожден ден. Точно в 8 часа излязохме и тогава видях, че колата ми е заобиколена от няколко души. Така подема разговора си преподавателката по философия на спорта в НСА Бояна Игова.

„Те твърдяха, че съм разбила колата им. Избрах това място именно, защото нямаше коли, когато спирах. Показаха ми съвсем малка драскотина, която била щета от моя автомобил на техния“ заяви преподавателката.

„Казах им, че ще подпиша двустранен протокол и, че по законен начин ще си вземат парите от застраховката ми. Те обаче казаха, че искат парите моментално и това е скъп автомобил. Показаха ми поне десетина снимки, на които по същия начин уж някаква кола ги е ударила. Продължиха да ми искат 300 лева“, добавя брюнетката.

code Copy and paste this code on your site.

„Не ми даваха да си отида, блокираха улицата. Искаха да ми свалят огледалата на колата, да ми вземат чантата и други неща. Тогава се уплаших и извиках полиция. Застрахователи по-късно ме предупредиха, че пари на ръка не се дават, защото после следва изнудване и шантаж. Добре е хората да знаят, че когато се обаждат в полицията, трябва ясно да регламентират за какво точно става въпрос. При мен от 112 разбраха, че става въпрос за ПТП и изпратиха екип на КАТ, който доста се забави“, призна младата дама.

„Момчетата с бръснатите глави се държаха нагло с полицията, като дойде. Казаха им, че нямат правомощия да се произнасят по случая. Получих акт от КАТ. Те заявиха, че не виждат ПТП, защото колите са разделени, според другата страна също са мърдани. Заради снимките, които те са показали обаче, колата ми значи е мърдала“, каза Игова.

„Според застрахователи, като видят, че има столче в колата, си набелязват именно тези водачи. Обикновено на родителите не им се разправя заради малките деца и са по-склонни да платят, за да си тръгнат по-бързо“, завърши пострадалата преподавателка.

Източник: blitz.bg

loading...
0
Криминално

More in Криминално

артин1920x1080

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

февруари 25, 2019
121965_660_370

Ново масово убийство в Нови Искър разтресе страната – 25-годишен изби роднините си

февруари 18, 2019
Young man in handcuffs

Хванаха 19-годишния предполагаем убиец на младия Валери при масовия бой в Кюстендил

февруари 18, 2019
цццццццц1550069715-ett

Ето кой е българинът Ц.Ц. , получил 140 млн. евро от Венецуела с адвокатска сметка, а банката е…

февруари 13, 2019
дансbig_3556

ДАНС и САЩ хванаха българин с милиони от Венецуела! Инициалите му са Ц.Ц.

февруари 13, 2019
orig

Британски бизнесмен осъди българската си любовница, взела му £182 000 с измама (снимки)

февруари 12, 2019