Коментари

Акад. Петър Иванов: Спасението ни е по пътя на жълтите жилетки във Франция

Акад. Петър Иванов: Спасението ни е по пътя на жълтите жилетки във Франция

 

Проф.-Петър-Иванов-България-изпревари-Сирия-по-смъртност-а-там-има-война

 

 

ГЛУТНИЦА СОЦИОЛОЗИ ЗОМБИРАТ ЕЛЕКТОРАТА В ПОЛЗА НА ГЕРБ, БСП И ВМРО

Всички социологически агенции у нас, тъпи и лъжливи, са на комунисти. И всички обичат парите.

 

 

 

 

ГЕРБ, БСП/БКП и ВМРО са комунистически конструкции и са пълни с червени партийци и агенти на ДС. И затова имат много пари, получават ги по хиляди начини, най-вече като крадат.

Тези парти са щедри. Дават. Дават и на социолозите.

 

 

 

Следователно захранените с пари агенцийки работят усилено за тях, най-вече за ГЕРБ, щото сега те са на власт по пингпонковия вариант на политическата система “Ти на мене, аз на тебе” и имат бол пари от бюджета, от Европа и отвсякъде.

 

 

 

 

Данните, които социолозите уж били получили от емпирични изследвания, а такива те просто не провеждат, не са им нужни, и тъпите им, нагли и безсрамни „анализи“ са все в полза само на ГЕРБ и на БКП/БСП, които са си партии-близнаци.

 

 

 

 

По тевизията едно плешиво дебело момче с подстригана странна брадичка във формата на прани бикини и една застаряла кака от агенцийка, която обикновено най-много бърка в прогнозите си, стига до грешки от 60-70% (при допустима стохастична грешка 2%), се скъсаха да зомбират населението с приказки за “грандиозните успехи” на властта и за много голямата любов на народа към Н. Пр. ген.-лейтенант д-р Баце от с. Банкя и мааалко по-малката, ама пак огромна любов, че и страст, на народа към приватизаторката буля Корни от с. Крушовица.

 

 

 

 

Те предвиждат предстоящи чутовни победи хем на крадливите геребари, хем на червената коалиция, хем на агент Иван, хем на агент Сава.

 

 

 

 

Демек социолозите дават всичко от себе си за агитация в полза на властта и на фалшивата, фиктивна и договорена уж опозиция на същата власт, която всъщност скрито винаги я подкрепя.

 

 

 

 

Момчето-социолог с бикините, знае се за него, че е на заплата в една революционна партия, пълна с агенти на ДС, винаги сочи главозамайващи „социологически“ данни в полза на ГЕРБ и ВМРО, и особено на агент Иван, дето щял да бори циганите.

 

 

 

 

По друга телевизия мастит баш „социолог“ с много забавна визия , миманс и жестикулации, едър собственик на много имоти (голфигрища и др.) наскоро каза, че всичко било голяма каша, ама Геребето си било вързало хубаво гащите, и този път пак просто щяло да победи, щото било много умно. Каза го с затрогващо човешко умиление и мъка. Плака. Щото иначе той най люби БКП и Бузлуджа. С едри мъжки сълзи.

 

 

 

 

Всички социолози забравят простия реален факт, че трите кабинета на ГЕРБ, както и всичките правителства на БСП/БКП и ДПС, 7 на брой, от Луканов, през Попов, Беров, Виденов и Близнашки, до Станишкото и после циганина Орешарски, всичките вкупом донесоха на България национална катастрофа и демографска смърт, и затова всички поред бяха изгонени с камъни от българския народ. Сегашното пак ще го изгонят с по-големи камъни, този път завинаги.

 

 

 

Братя, не четете социологически прогнози и не гледайте и не слушайте шмекерите-социолози!

 

 

 

 

Освен че е вредно за душевното ви здраве, и вие преждевременно оглупявате и се идиотизирате, но освен това българската социология ви зомбира.
Братя, социолозите (за пари) ви вкарват в капана на простотията и робството, а оттам излизане няма!

 

 

 

 

Истината е друга! Спасението е по пътя на жълтите жилетки във Франция, по пътя на Унгария, на Гърция, на Румъния…

 

 

Акад. Петър Иванов, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024