Коментари

Г-жо Нинова, политическият диоптър ли ви е малък, че не виждате – ДПС и ГЕРБ ви „теглиха шут“-а от властта?

Г-жо Нинова, политическият диоптър ли ви е малък, че не виждате – ДПС и ГЕРБ ви „теглиха шут“-а от властта?

 

big_benovska

 

Вечната Амбър на слугинажа към Борисовата власт Илияна Беновска и тази неделя остана вярна на амбразурата в опит да подпре сриващия се имидж на управляващите… Тя захапа опозицията в лицето на БСП, бранейки корумпираната власт на ГЕРБ буквално през просото… Странно е, че този път поне заяжданията с президента ги няма… но затова пък подпирачката за новата спойка ГЕРБ-ДПС е налице.

 

И така:

 

 

„Явно, историческите познания за прехода след 1989-та ви липсват тотално

98 дни остават до изборите на български представители в ЕП на 26 май 2019 година. В края на есента , пък, следват избори за местна власт. И ,вие, Нинова, пролетно, пак, се размечтахте да станете министър-председателка.

 

 

 

Вие, Нинова, новата председателка на 100-летницата БСП, дойдохте на власт в партията благодарение на силното партийно рамо на областния на БСП в Пловдив Георги Гергов.

 

 

Малко след това, в стила на призивите ви към лидера на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов „да се разберете като мъже“, се опитахте да подражавате на Борисов и като футболист-КА, и „теглихте шута“ на Гергов, с мечтата, че отстраняването на Гергов и подражанието на Борисов ви доближават до премиерския пост.

 

 

 

Но! Г-жо Нинова, явно, историческите познания за прехода след 1989-та ви липсват тотално. Ще ви напомня само 2 крилати фрази за ефективно теглени „шутове“ към БСП от този период. Първата принадлежи на сегашния народен представител от ГЕРБ Георги Марков и гласи: “СДС-арски шут на БКП“. Втората произнесе сегашният почетен председател на ДПС д-р Ахмед Доган: „ Ляв ДПС-арски шут“.

 

 

 

 

И двата „шута“ обезкървиха БСП и я отдалечиха за много и за дълго от властта. От 2009-та БСП не е печелила парламентарни избори. В София БСП не е имала кмет от 1990-та. 2014-та БСП не се задържа и 1 година в управлението. А евродепутатите на БСП, независимо, че сте партия 100-летница, са колкото на 30- годишната ДПС и почти 2 пъти по-малко от тези на 10-годишната ГЕРБ.

 

 

 

 

Ще си позволя да ви напомня , г-жо председателка на БСП, думите на Исус от Библията: „Който нож вади, от нож умира.“ Та, уважаема г-жо Нинова, както се пее и в една песен на Руши: „Къде, кога, връща се всичко. Сега, така, всичко се връща.“

 

 

 

 

Г-жо Нинова, политическият диоптър ли ви е малък, че не виждате – ДПС и ГЕРБ ви „теглиха шут“ от властта?

Аз съм Беновска. И питам.

 

Канал 3

Коментари

More in Коментари

960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024