Политика

Дни преди визитата на Медведев у нас: 400 американски военни и много бойни машини идват край Сливен. Защо ли?

Дни преди визитата на Медведев у нас: 400 американски военни и много бойни машини идват край Сливен. Защо ли?

 

orig (1)

 

 

 

Съвместна българско-американска подготовка започва на учебен полигон „Ново село“, съобщават В ЛАКОНИЧЕН ПРЕС РИЛИЙЗ от пресслужбата на Министерството на отбраната. 

 

 

 

 

В нея от българска страна ще участват сили и средства от Министерството на отбраната, структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната и Българската армия.

 

 

 

 

За целите на подготовката още от днес вече е започнало предислоциране на до 400 военнослужещи с необходимата екипировка, щатно въоръжение и бойни припаси от Въоръжените сили на САЩ в Европа, както и на бойни машини на пехотата M2A3 „Брадли“, хеликоптери UH-60 Blackhawk и HH-60 Pave Hawk, самоходни минохвъргачки М1064, транспортна, спомагателна и ремонтна техника.

 

 

 

В рамките на съвместната тренировка ще бъдат провеждани стрелби на учебен полигон „Ново село“ и тренировъчни полети на военните хеликоптери.

 

 

Нека припомним, че само след дни – на 4 март у нас пристига на официална визита руският премиер Дмитрий Медведев, като се очаква в рамките на посещението му да бъдат подписани важни договори, сред които и за тръбата към България от Турски поток.

 

Тогава?

 

Случайна ли е тази американска офанзива?

 

Какво цели и какво подсказва?

 

 

ОТ ФОРУМА

 

В България има 4 пази на САЩ, които те ползват съвсем безплатно. На Кипър половината е на Гърция, половината е на Турция, и двете са държави от НАТО. Тук Турция ще вземе южна България, барабар с Бургас, Хасково и Кърджали, и ще духат супата български псевдопатриоти като теб.

 

 

 

Искам да попитам, вярно ли е, че: Американските военнослужещи са недосегаеми за нашите закони. Ако един войник извърши обир, изнасили, убие не може да бъде съден по нашите закони. Това донякъде може и да е добре, защото ще бъде осъден от военен съд и може би на смърт, а в наше съдилище сигурно ще му се размине леко, но… Ако това се случи как ще се почувствате? Защото аз ще се почувствам като колонизиран туземец. Всъщност, дори при възможността евентуално да се случи си се чувствам точно като колонизиран туземец.

 

 

 

Обидно е за страни като България, Полша, Румъния и Украйна да забравят думите гордост, достойнство и национален суверенитет и да позволяват чичо Сам да ги вършее както си иска, да прави каквото си иска при тях. Всичко това чичо Сам го прави заради близостта на тези страни до Русия. Единствено по тази причина. Територията му е необходима, а не нациите на тези територии. САЩ гледат на нас като на територия, плацдарм за еди си какви евентуални действия срещу Русия. Не ги интересуват ни казанлъшката роза, ни Балкана, ни българските обичаи и традиции, ни кукери, ни дяволи. Ние сме наивните туземци, разположили се на земя, подходяща за плацдарм срещу Русия.

 

 

 

 

От прочетеното си направих извод, че НАТО не може да разчита на България! И правилно! Да си водят техните войни. Ние война не водим и няма с кого да водим. Вместо за самолети, на които фабриката им още не е построена, парите можеха да отидат за образование, здравеопазване, дори и за МВР, че да стане по полезно това министерство

 

Дир БГ

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024