Коментари

Защо в проспериращата ти държава хора се палят живи от мизерия?

Защо в проспериращата ти държава хора се палят живи от мизерия?

 

boiko13

 

 

 

ЖИВИТЕ ФАКЛИ НА БЪЛГАРИЯ

Спомняте ли си Пламен? Момчето, което в знак на протест срещу безумието на Територията, се запали във Варна. Като искаше да привлече вниманието ни към това, което се случва. И което не можеше да продължи да живее в абсурдния ужас на ежедневието ни.

 

 

 

 

 

Вчера в град Рила се е запалил жив един баща. От отчаяние, че няма с какво да нахрани децата си. Жив огън. Докъде може да стигне безнадежността и мизерията в България. И колко хора се самоубиха, скачайки от блокове, обесвайки се по мазета и тавани, за които само с едно изречение в местния вестник се съобщава, че поредният неиздържал на ужаса е сложил край на агонията.

 

 

 

 

Живи факли в „проспериращата“ България на Премиера-Слънце! Където заводите никнат като гъби, заплатите са се повишили с 43 %, народът благоденства, строят се магистрали и всички го потупват по главата и го хвалят. А ние сме живи благодарение на него!

 

 

 

 

 

И да попитам Главната Мутра – защо в проспериращата ти държава хора се палят живи от мизерия? Защо в успешното ти управление старци умират от глад и студ по къщите си? Защо под доброто ръководство на гербавите, хората ровят по кофите за боклук, за да се нахранят?

 

 

 

 

Защо отчаянието, мизерията и липсата на перспектива станаха отличителна черта на живота на Територията? И понеже сте много загрижени за братска Венецуела, въпрос – да сте чули там някой да се е запалил от мизерия, защото не може да нахрани децата си?

 

 

 

 

Докъде ни докараха престъпните некадърници, които ни управляват? Българи да горят като живи факли от отчаяние….Ще си платите за това!

 

 

Елена Гунчева, Фейсбук

Коментари

More in Коментари

hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024
соломон

Соломон иска католици и православни да си обединят Великдена – само така можело да се пречупи Путин

март 31, 2024
КЕВО

ЗЛОВЕЩО ПОСЛУШАНИЕ

март 30, 2024