Коментари

ОЧАКВАЙТЕ до дни Борисов 3 да обвини управлявалия преди него Борисов 2 и да го даде на прокуратурата!

ОЧАКВАЙТЕ до дни Борисов 3 да обвини управлявалия преди него Борисов 2 и да го даде на прокуратурата!

 

boiko14

 

 

ОЧАКВАЙТЕ до дни Борисов 3 да обвини управлявалият преди него Борисов 2, че по негово време руски агенти са тровили български граждани на територията на България. А Борисов 1 се оглежда страхливо, защото и той може да го отнесе.

 

 

 

 

Дори е възможно Борисов 3 да даде Борисов 2 на прокуратурата. Когато управляваш 10 години и държавата е превърната в кочина, трудно можеш да обвиниш някой друг, освен себе си. Борисов е способен да продаде и предаде всеки и всичко, за да спаси собствената си кожа. Може да продаде дори себе си, дори най-вече себе си. И обикновено скъпо се продава, а народа плаща сметката.

 

 

И все предишните виновни, само дето предишният е… пак той. И по предишният също.

 

 


Анализаторите наричат това „катарзис“, а всъщност е свинска агония. Виждали ли сте наакано дете как се ослушва и страхливо се повърта, за да не го подушат и да не му скарат? И после става много послушно и изпълнително. Борисов има вид на точно такова дете, само дето няма да му се карат, а ще му се случат далеч по-лоши неща. 

 

 

 

 

Какви точно той добре си знае. И посланиците дето го шамарят всеки ден напоследък също знаят. Тук да вметнем, че няма значение кой посланик кога се смее, важно е кой последен се смее, а руският не бърза, той няма да ходи при Борисов, Борисов ще отиде при него. В територията на мутрите, мишките и ченгетата е така.

 

 

 


 

 

 

Десетките скандали, зверската корупция и самозабравянето на управляващите поставиха л@йното пред вентилатора. Пеевски, Борисов и Цацаров се опитват да заглушат Истината , а тя крещи с пълен глас СВИНЕТЕ СИ ОТИВАТ!

 

 

 

Давят в собственото си блато. БОЕЦ ще бъдем там и ще им помогнем да си отидат. И никога да не се връщат. Радвайте се, през следващите седмици и месеци ще бъдете свидетели, някои ще сме и участници в събития, които ще се помнят дълго. Краят на една диктатура винаги е зрелищен, а краят на свинската диктатура ще е кървав и брутален.

 

ГД Боец


#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024