Коментари

Подготвили сме всичко, за да спечелим изборите по нашия си начин. Който попречи, прави саботаж

Подготвили сме всичко, за да спечелим изборите по нашия си начин. Който попречи, прави саботаж

 

Данаил Кирилов 30032016

 

 

 

Днес, „гуруто“ на правото на ГЕРБ, Барни Ръбъла на юридическата мисъл, политическата пеперудка Данаил Кирилов каза много интересни неща, които недвусмислено сочат, че властимащата националпредателска мутро мафиотска пасмина на къса вашингтонска каишка, вече е уредила изборите в своя полза и няма да допусне някой да и развали поредната фалшификация, с която да се задържат на власт.

 

 

 

 

 

Данаил Кирилов безцеремонно нарече предложенията за промени в Изборния кодекс, предложени от БСП, саботаж. А саботаж било, защото тези предложения създавали обстановка на несигурност и целели прикриване на бъдещи загуби на БСП на изборите.

Интересно откъде Кирилов знае и е сигурен, че БСП ще загуби изборите тази година. Това навежда на мисълта, че вече са проиграни фалшификациите, манипулациите, мъртвите души и купения цигански вот. По тази причина всяко предложение, елиминиращо горецитираните методи за печелене на избори от страна на ГЕРБ създава обстановка на несигурност на пасмината на Борисов.

 

 

 

 

 

 

А за тези избори от диктаторската групировка ГЕРБ са подготвили още един коз в своя полза – налагане на дива фашистка цензура чрез Закона за личните данни. Това ще елиминира възможността медиите да публикуват коментари, мнения, анализи и статии, показващи корупцията, далаверите, мафиотските методи и мутренските номера на управление, печелене нечестно на избори и всички останали зулуми.

 

 

 

 

 

 

 

Затова ГЕРБ ще отхвърлят ветото на президента. На тях неистово им трябва да запушат гласа на свободните медии, да няма свобода на словото, да няма мнение, различно от мнението на Борисов и Цветанов и техните господари от Вашингтон и Брюксел. Фашизъм по американски с български привкус.

 

 

 

 

Според Кирилов, този титан на юридическата мисъл, машинното гласуване било факт. Дани, виж сега, едно нещо е факт едва когато действително го има, а не на хартия, а ти сам признаваш, че нямало машини. Е, като как имаш машинно гласуване като нямаш машини за това гласуване бе, Дани?

 

 

 

 

 

 

 

Но пък Кирилов каза нещо много важно – експериментирали с машините, с цел по-лесна манипулация… пардон, електронизация. Машинно гласуване няма да видим, докато машинките не започнат да показват винаги победа за ГЕРБ.

В заключение – ГЕРБ вече са подготвили нечестното спечелване на европейските и местни избори тази година. От нас, обикновените българи зависи да не позволим това да се случи.

 

 

 

 

Димитър Петров, news-bulgara.info

Коментари

More in Коментари

big_big_fd97e460-dfc9-4ed6-9eb8-3d4d9019a6b1

Иво Сиромахов: Ако имате познат лекар, взимайте фалшив болничен, балъците нека си работят, хахаха

април 20, 2024
960x540

България е на прага на конституционна криза. Вината за това е изцяло на правната нула Христо Иванов

април 18, 2024
hristo-grozev-768x403

Сириец разкости Христо Грозев: Човек с психични отклонения, който от малък си играе на тайни агенти, търчи и клюкари съучениците си на класната и ги обвинява в агентури

април 12, 2024
chukov

Боян Чуков: Скоро безусловната капитулация на Киев ще бъде най-обсъжданата международна тема

април 12, 2024
bb48fb65db3b4836aef941041d75e75b

Карбовски: Киро иска да бъде избран, за да може той лично да даде властта на ГЕРБ

април 5, 2024
kiril-petkov

Калина Андролова: Някой да скрие Кирил Петков поне до деня на гласуването / ВИДЕО

април 2, 2024