Политика

Ренета Инджова: Целта на ГЕРБ е да унищожат населението на България!

Ренета Инджова: Целта на ГЕРБ е да унищожат населението на България!

 

инджова1488531402-clipboard01

 

 

 

Бившият служебен премиер Ренета Инджова изригна срещу поредното поскъпване на природния газ, парното и топлата вода.

Българската икономика няма как да издържи на установилата се вече практика на всеки три месеца цените да скачат. Очаквам в най-скоро време България да обяви фалит!

 

 

 

 

 

КЕВР и НАП са превърнати в рекетьори – по нищо не се различава от ало- измамниците и мутрите, категорична е Инджова. Властта ги притиска да ни искат все повече и повече пари. Така ГЕРБ се надяват да запълни държавния дефицитит… който се е превърнал в бездна и кънти на кухо. А ние всеки път примиренчески се съгласяваме, без изобщо да знаем какво се случва с парите ни и дали се разходват по предназначение.

 

 

 

 

 

„ГЕРБ седят на власт, само за да събират все повече и повече пари от народа. Те са бирници, а не управници. Работят по спуснат им от Вашингтон механизъм за биологично унищожаване на населението!“, коментира Ренета Инджова.

След като наскоро властта вдигна заплатите на държавната администрация, България се превърна в единствената страна в света, където заплащането в бюджетния сектор е по- високо от това в частния. Но дори това увеличение е условно. То е за да компенсира увеличението на газта и здравните вноски.

 

 

 

 

Истината е, че държавата няма резерви от които да плаща увеличените заплати на държавните си служители. Затова вероятно съвсем скоро отново ще тегли външен заем. Всички пари от данъци отиват за покриване на стари задължения от кражби и липси, затова и няма как да се събере наличност, коментира също Инджова.

 

 

 

 

Тя е сигурна, че и тази зима българите няма да намерят сили за улични протести. Населението ще е тотално смазано от сегашното увеличение и от новия скок в цените, който се очаква в края на годината, категорична е Инджова.

 

 

 

 

 

Според нея няма как правителството на ГЕРБ да се свали чрез улични протести. Мултинационалните лобита от Вашингтон и Брюксел, които командват дистанционно марионетката си Борисов, са много силни и няма да го позволят. Това може да се случи само чрез промяна на геополитическото статукво. Което преминава през задължителна победа на Доналд Тръмп в борбата му с Глобализма и неолиберализма вътре в САЩ и в ЕС. Skandalno.net

 

 

 

 

Автор: Надя Колева, Skandalno.net

Политика

More in Политика

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024