СВЯТ

Смайваща история: Дете помни предишния си живот и къде е било убито!

Смайваща история: Дете помни предишния си живот и къде е било убито!

1485_660_370
Когато 3-годишно дете ви каже, че помни предишния си живот и знае къде е погребано, едва ли ще се изненадате много. Все пак тяхното въображение е безгранично и всеки ден ги отвежда на чудни места, известни са и игрите им с въображаеми приятели.
Но щом момче на три години в района на Голанските възвишения, близо до границата на Сирия и Израел заяви, че е било убито с брадва в предишния си живот и посочи точното мястото, където е заровено, става меко казано странно, пишат thespiritscience.net.
Детето показва на хора от селото къде убиецът е погребал тялото му и за учудване на всички те откриват скелет там. Освен това момченцето посочва, къде може да бъде открито оръжието на убийството, и след като разкопават мястото намират брадвата там.
В книгата си „Децата, които са живели преди: Прераждане днес“ немският терапевт Трудз Хардо разказва историята на това момче, заедно с други истории за малчугани, които изглежда помнят миналия си живот с проверена точност. Историята на 3-годишното момче е била видяна от д-р Ели Лаш, известен с приноса си за развитието на медицинската система в Газа. Благодарение на Д-р Лаш, който почина през 2009 г., тази поразителна история стига до Хардо.
Момчето e от етническата група на друзите и в неговата култура прераждането се приема като факт. Но дори и у нас, където на прераждането не се гледа като на нещо сигурно неговата история има силата да ни накара да се замислим.
Момчето е родено с дълго, червено родилно петно на главата му. Друзите вярват, че рожденните белези са свързани с травми в отминалия живот, което е още едно доказателство, че спомените на детето са автентични, тъй като то е обяснило, че е било убито от удар в главата с брадва.
В селото пък, местен мъж твърди, че момченцето е било изчезнало преди четири години и че неговите близки са мислили, че се е изгубило във враждебните територии в близост, както често се случвало.
И сега настръхваме…
Момчето помни също и пълното име на убиеца му! То е изправено пред човека, който го е убил в миналото си! Лицето на убиеца побеляло, но той все още отричал за престъплението. След като детето посочило мястото, където е заровено тялото и е открито и оръжието, с което е извършено зверството, убиецът признава вината си. Д-р Лаш присъства на целия процес и свидетелства за тази невероятна история.
Канал 3

СВЯТ

More in СВЯТ

тръмп-1

Грешка или не? Тръмп пред европейски лидери: Украйна е част от Русия

април 23, 2024
володин

След решението на САЩ за руските активи Русия има всички основания да конфискува западни активи

април 22, 2024
сакс

Милиардерът Дейвид Сакс: Разпадът на Украйна е неизбежен, въпреки новите 60 милиарда от САЩ

април 21, 2024
конгрес-сащ

Уолстрийт Джърнъл: Новата американска помощ едва ли ще промени кардинално положението на Украйна

април 21, 2024
великден

Гърция нареди на производители и търговци да свалят цените за Великден

април 21, 2024
ezgif-7-2f65cc1242

САЩ разпалват войната в Украйна с нова помощ за Киев от $61 млрд., очакват Москва да развее бял байрак

април 20, 2024