ОБЩЕСТВО

С. Колтуклиева: 3 Пеевски медии са взели 4 млн. лв. от КТБ, Кошлуков – 100 000 $ за жилище в САЩ

С. Колтуклиева: 3 Пеевски медии са взели 4 млн. лв. от КТБ, Кошлуков – 100 000 $ за жилище в САЩ

sonia_koltuklieva_1
Колко само свикнахме да говори за милиони, разпилени, раздадени, че не реагираме на опростените 700 000 от министър Боил Банов на фирмата, строила „Ларгото”.
Обвиняват Елена Йончева, че е прала пари от КТБ. А вестниците „Монитор”, „Телеграф”, „Политика” какво са правили?! Това попита журналистката Соня Колтуклиева в предаването „Честно казано с Люба Кулезич”.

Обвиняват ме, че съм вземала пари от КТБ. Доказах в съда, че това не е вярно. Вместо да се доказвам, решила съм да събирам факти и доказателства в една резедава папка за хора и медии, които са взели пари от фалираната банка.

 

 

 

 

Под формата на реклама само три пеевски медии са взели близо 4 млн. лв. „Монитор”е взел близо 2 млн. и половина лева, „Телеграф”– малко повече от 1 милион и половина лева, „Политика” – 240 000 лв.

 

 

 

 

 

 

Програмният директор на БНТ Емил Кошлуков е получил 100 000 долара от КТБ за покупката на жилище в САЩ. С резедавата папка напред срещу клеветниците, закани се Соня Колтуклиева.

 

 

 

 

 

След тези разкрития тя се върна към обвиненията на Елена Йончева. „Обвинението срещу Елена не дискредитира прокуратурата, а ГЕРБ. Прокуратурата прецака ГЕРБ. Вече има напрежение между Борисов и Цацаров. Ако не свалят Лозан Панов, Цацаров се завръща безславно в Пловдив”, смята Колтуклиева.

 

 

 

 

Не реагирахме на невърнатите 58  млн. лв. от редник Домусчиев, та ще реагираме на 700 000 лв. на Боил Банов. Хората имат мазол на съвестта, когато преливаме от скандал в скандал, посочи от своя страна ПР експертът Весислава Танчева.

 

 

 

 

Банов е лесна жертва на Елена Йончева. Тя вади това, което има. Каквото й дадат, тя ще го покаже. Банов е малко животно на фона на кръгове като този на Пеевски, допълни тя-

 

Фрог нюз

 

https://frognews.bg/novini/sonia-koltuklieva-3-peevski-medii-vzeli-4-mln-ktb-koshlukov-100-000-dolara-jilishte-sasht.html

ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171161419827241

Наистина ли се помисли за Кралица?… Илияна Раева втрещи с външния си вид

март 28, 2024
парите

Енергийно дружество предупреди за голям проблем със сметките за ток от 1 юли

март 28, 2024
горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024