Коментари

Ева Веселинова: Г-н Борисов, никой, продал душата си, не е свършил добре

Ева Веселинова: Г-н Борисов, никой, продал душата си, не е свършил добре

нееслаф

 

 

 

Ева Веселинова изригна срещу последното безумие на правителството!

Репортерката от „Господари на ефира“ Ева Веселинова изригна разгневена. Причината е скандала с решението на правителството да опрости 8-милионния дълг на мюфтийството. Ето какво заяви блондинката на управниците и на самия премиер Бойко Борисов:

 

 

 

 

„… Решението на ГЕРБ и ДПС за опрощаване на 8 267 000 лева публични задължения на вероизповеданията, от които 8 106 000 лева са дълговете на Главното мюфтийство.

Потресаващо направо и обидно за всички българи. Чета понякога за решенията на народните ни представители и не мога да повярвам. Да вземеш от парите на един народ, който живее на границата на бедността и да опростиш дълговете на мюфтийството, което има 4700 имота и годишни приходи от наеми и ренти за над 30 млн. лв, си е буквално престъпление и държавна измяна.

 

 

 

 

 

Срам и позор! Толкова безочливи и безскрупулни хора, загубили изцяло разсъдъка си, които се опитват да прокарат предложението за данъчна амнистия за вероизповеданията отдавна.

 

 

 

 

Оказва се, че за първи път предложението идва от Министерството на финансите по разпореждане на финансовия министър. Не им проработил плана тогава и в началото на тази година лично председателите на парламентарните групи на ГЕРБ и ДПС Цветан Цветанов и Мустафа Карадайъ внесли ново изменение в прясно приетия закон, с което се предлага опрощаването на публичните вземания на вероизповеданията у нас до 31 декември 2018 година.

 

 

 

 

 

Чудно… И безкрайно срамно! Чак ми се догажда от всичко това. Предлагам същите тези хора да обяснят своето решение на майките с деца с увреждания, които бедстват (ама да го направят лично)!

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

Нека обяснят на хората, които ровят по кофите с боклук, на пенсионерите с 200 лева пенсия, на младите хора със заплати, които едва стигат за храна и наем, на лекарите и медицински сестри, които работят за жълти стотинки, на учителите…

Но какво да обясняват всъщност! Идват избори и всичко е ясно. Картите са на масата, а финансите разпределени.

 

 

 

 

Не ме разбирайте погрешно, уважавам и приемам хората с различни религии. Вярвам, че всеки има право на личен избор и е свободен да изповядва каквото си пожелае, но този акт на загубилото разсъдъка си правителство няма да намали етническото напрежение у нас.

 

 

 

 

 

Напротив – ще го засили! Защото хората не са тъпи и съвсем ясно виждат, че единствената цел на всичко това е един добър съюз между ГЕРБ и ДПС. Да, точно така! Царят е гол и все по-често хората ще го забелязват. И заради такива извращения и подигравки с народа наведените глави ще стават все по-малко, а отсечените глави все повече.

 

 

 

 

И от кога етническият мир се крепи на милиони, които трябва да изтичат от държавата към мюфтийството? Питам за един приятел… Но като се замисля, със скъпи коли и милиони някак си по-мирно се живее.

 

 

 

 

Главният мюфтия Мустафа Хаджи и българският патриарх Негово Светейшество Неофит днес се срещнали с премиера Бойко Борисов в Министерския съвет. Мюфтията пристигнал не на кон, а с черна луксозна S-класа. Това едва ли е особена изненада на фона на толкова милиони…

 

 

 

 

Накрая само ще напомня на г-н Борисов, че никой, продал душата си, не е свършил добре. Не си спомням и за много оцелели, които са сключили сделка с ДПС. Но какво ли разбирам аз…“, пише Ева Веселинова в блога си evaveselinova.com.

 

 
Източник:dunavmost

loading...
0
Коментари

More in Коментари

НИНОВАphp50c7ei_800x

Ще има ли разсрочване на задълженията към „Топлофикация“, мобилни оператори или ЧСИ ще напълзят хората веднага?

март 14, 2019
Бойко-Борисов

ГЕРБ сваля Борисов от власт

март 14, 2019
prof-slatinski-bgnes

Проф. Н. Слатински: 8 милиона + 35 милиона + 43 милиона + 58 милиона = kleta majka Balgariq

март 14, 2019
ченаловаphpoi3q6n_800x

Грехът на управляващите е смъртен! Аз съм майка и никога няма да им простя!

март 14, 2019
морал60156b771e02730bd33f45ece89b6e5608fa7dff

Когато просяците имат повече морал от тези, които само претендират…

март 13, 2019
разрухаPC300032-678x381

София не е България! Един пример как се премина от социализъм към първобитен строй

март 13, 2019