Политика

Цветанов кацна в София и обяви: Имам готово решение! СНИМКИ

Цветанов кацна в София и обяви: Имам готово решение! СНИМКИ

 

кацна125357_660_370

 

 

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов кацна преди минути на летище София и директно се отправи за среща с премиера Бойко Борисов.

 

 

 

 

 

Пред очакващите го журналисти на ВИП терминала Цветанов заяви, че първо ще запознае премиера Борисов със ситуацията около апартамента си, закупен от „Артекс“.

 

 

 

 

„Имам конкретно решение, споделил съм го до момента само със съпругата ми и сега ще го споделя с премиера. Първо го споделям с човек, с когото трябва действително да го обсъдя – с премиера Борисов.

 

 

 

 

 

Знаете, че винаги, когато има някакъв дебат, първо го изчиствам със страната, с която трябва да говоря, и после правя публично изявление. Ще заявя каквото трябва след срещата ми с премиера Борисов“, заяви лаконично Цветанов, който през последните дни бе в САЩ.

 

 

 

 

 

Той допълни, че атаката по „апартаментгейт“ е свързана с изборите.

 

 

 

 

Атаката срещу мен е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори, лоялността ми към премиера и ГЕРБ ще продължи и занапред, каза още Цветанов.

 

 

 

 
„Много е хубаво, че за този период от време, в който отсъствах от страната, много се наслушах и много се нагледах – имах възможност да се запозная с всичко това“, заяви Цветанов. По думите му атаката срещу него е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори и във връзка с много решения и коментари, които е правил през всички тези години.

 

 

 

 

 
„От 2001 г. работим, лоялността ми към премиера и към ГЕРБ, която за мен е кауза, ще продължи и занапред“, каза още Цветанов.

 

 

 

 
Поправките в Закона за устройство на територията нямат отношение към строителството на кооперацията „Златен век“, заяви Цветанов.

 

 

 

 
„Мисля, че за всички специалисти по ЗУТ се видя, че тази поправка няма никакво отношение към кооперацията „Златен век“. Това беше казано от експерти. Няма нищо общо със сградата“, заяви той.

 

 

 
Цветанов коментира, че оставката е личен от всеки един човек. „Аз ще направя своя личен акт, след като запозная и премиера Борисов“, добави той.

 

„Много е хубаво, че в този период от време, в който отсъствах от страната, много се наслушах и много се нагледах, защото имах възможност да се запозная с всичко това. Добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори“, каза още Цветанов, като не назова източника на атаката.

 

 

 

Очаквано темата за разговорите е скандалът с апартамента на Цветанов, закупен на видимо ниски цени в луксозна сграда в ж.к. „Изток“ в столицата. От срещата трябва да стане ясно политическото бъдеще на лидера на ПГ на ГЕРБ.

 

 

 

 

Заради казуса с евтините апартаменти вече оставки подадоха министъра на правосъдието Цецка Цачева, както и зам.-министрите – на спорта Ваня Колева и на енергетиката Красимир Първанов.

 

 

 

Канал 3

loading...
0
Политика

More in Политика

дарикbig_1300

Борисов: Моята работа е работа, а на другите им е празни приказки

декември 22, 2019
трифонf3a2c5d7d3e959808715d6a4d2d92769

Слави Трифонов бясно: Значи пожарникар може, а шоумен не може?!

декември 22, 2019
слабака20151018.fdcxcysgek

Слабаков: Само 6000 евро е заплатата на евродепутатите, не е това, което се тиражира

декември 22, 2019
Image_775476_500_0-1200x628-resize-quadrant(C)

Скандалът с охраната на Доган и Пеевски се оказа още по-голям

декември 21, 2019
fd267a2f417f60e75de47a4a33685c3c

Борисов: Некадърно управление доведе до кризата в Перник

декември 21, 2019
big_12d30

Корнелия Нинова: България се превърна в сметището на света

декември 21, 2019