Политика

Ангел Исаев – депутатът със средно образование и без ден работа в парламента

Ангел Исаев – депутатът със средно образование и без ден работа в парламента

 

исаевbig_11c0

 

 

 

Запознайте се с 47-годишния депутат Ангел Исаев само със средно образование и нито ден работа откакто е постъпил в парламента преди 2 години.

 

 

 

 

 

Вниманието ни беше насочено към него след интервюто му при колегите от БТВ, което може да изгледате най-долу (или тук), за да се убедите сами как народният първенец едвам връзва едно смислено изречение на български, предаде offnews.bg.

Исаев е избран с преференциален вот от листата на ДПС в Бургас, най-вероятно погрешка, въпреки че той отрича. Същото мислят и от партията му, която го кара да се откаже от сладкото депутатско място. Той обаче отказва, а те го изключват.

 

 

 

 

 

И така вече две години той е независим народен представител, но при избирането на кабинета на ГЕРБ гласува не с партията на Доган, ами с тази на Бойко. Твърди, че няма голяма разлика между двете.

 

 

 

 

Оттам насетне той е като фантом в парламента. Внесени законопроекти – няма. Официални запитвания към министри – няма. Изказвания от трибуната на парламента – нула. Участия в парламентарни комисии – йок.

 

 

 

 

 

47-годишният мъж няма висше образование, в момента следвал История във Великотърновския университет. Иначе поне средно образование има, както и „експертиза в областта на общественото хранене и като строителен техник“. По негови думи, които ще приемем на доверие, знае български, турски и руски език.

 

 

 

 

 

Влече го обаче външната политика, тъй като е член на групите за приятелство с Дания, Палестина и Колумбия.

 

 

 

 

 

Запитан „Какво правите в групата за приятелство с Колумбия?“, той отвръща кратко: „Това приятелство, за съжаление, не се развива“.

Шанс. Ами Палестина?

 

 

 

 

„Ами ходя от време на време, когато ми се обади някой от колегите.“

 

 

 

 

 

Колегите в телевизията явно ги „дострашава“ да го питат какво пък прави и в групата за приятелство с Дания, затова решават да го карат на сигурно и да му подадат възможно най-ниската топка: „Какво работите като депутат?“

 

 

 

 

 

Ниска, ниска, ама коварна. Въпросът явно е неясно зададен, защото Исаев отвръща: „В какъв смисъл какво работя?“

 

 

 

 

 

 

Депутатът има и сътрудник… май. Отскоро е там момчето, но самият Исаев не знае той какво прави и защо му плаща. Май за общуване с електората, несигурно отговаря народният представител. Който впрочем дори и заплатата си не знае колко е, защото я дарявал, вика. Поне има добро сърце=

 

 

Оф нюз, Петел

Политика

More in Политика

тренд-граф

„Тренд“: ГЕРБ води с 10 %. ПП-ДБ пада и е в битка за второто място с ДПС и „Възраждане“

април 24, 2024
IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024