Политика

Ревизоро силно разтревожен от решението на ГЕРБ за Цветанов: На карта се поставя оцеляването на парламента

Ревизоро силно разтревожен от решението на ГЕРБ за Цветанов: На карта се поставя оцеляването на парламента

ревизоро1553604903-12-05-14-39442
Решение на ръководството на ГЕРБ за бъдещето на председателя на парламентарната група Цветан Цветанов поставя на карта бъдещото функциониране на Народното събрание.
Това коментира пред журналисти депутатът от „Обединени патриоти“ от гражданската квота на „Националния фронт за спасение на България“ Емил Димитров.
При всички случаи ще бъде трудно без Цветан Цветанов – факт е, че благодарение на него се осъществява кворумът.

„За да го има кворумът, заслугата на Цветанов не е малка. Без него ще бъде много по-трудно. Не съм сигурен дали ще има друга фигура, която, излъчена от големия коалиционен партньор, така да може да комуникира с всички политически сили“, допълни Димитров, който е депутат от гражданската квота на ОП.

На въпрос дали кабинетът е стабилен, Димитров отговори: „Какво му е да е нестабилен? Има си министър временно изпълняващ на правосъдието. Това е проблем, който ГЕРБ трябва да решат“.

 

 

 

Емил Димитров отказа да коментира оставката на Красимир Първанов от поста заместник-министър на енергетиката с мотива, че не го познава.

 

 

 

 

 

„Аз съм синя каска, дори не ги познавам. Не знам за какво става въпрос. Един от сто от нашата квота имал проблем, добре, ще намерим нов. Няма какво да обсъждам! Никой не ме е питал! Аз от вас разбрах, че няма министър“.

 

 

 

Председателят на правната комисия и депутат от ГЕРБ Данаил Кирилов отказа да коментира казуса „Цветанов“ и лаконично обясни, че решението ще е на Изпълнителната комисия на партията. Той отрече с него да са водени с разговори за поста министър на правосъдието.

 

 

Фрог нюз

Политика

More in Политика

IMAGE_17713657_40_0

Унищожителни критики към Елена Йончева заради ДПС: Ударихте дъното! Сънувате евродепутатска заплата и всичките привилегии

април 23, 2024
плугчиева

Плугчиева подаде оставка като съветник на Главчев: Не е възможно днес да се съвместяват два поста!

април 23, 2024
ангелкова

Познахте ли коя е жената до Живко Коцев? Тя самата не можа да се разпознае

април 23, 2024
радев,радев

Радев подписа на Главчев да стане и външен министър

април 22, 2024
hristo-ivanov-02-1024x701-1

Христо Иванов с нов апел „Нито глас за Пеевски“

април 21, 2024
venko-sabrutev

Венко Сабрутев от „Промяната“ умен като Златка, изключи Ирландия от Европейския съюз

април 20, 2024