ИНЦИДЕНТИ

Трагедията е огромна! Черната вест за смъртта на 24-годишния Петър родителите му чули, докато са на работа

Трагедията е огромна! Черната вест за смъртта на 24-годишния Петър родителите му чули, докато са на работа

 

155219991521021

 

 

Трагедия потресе вчера разложкото село Елешница. 24-годишният Петър Г. Аршинков се е прострелял в главата с ловна пушка и е издъхнал на място, пише struma.bg.

 

 

 

 

 

Инцидентът е станал минути след 15 часа в четвъртък. Все още не е ясно дали става въпрос за инцидент, или за самоубийство.

 

 

 

Трагедията разтърси цялото село. Хората споделят, че Петър Аршинков е много добро и работливо момче и не вярват, че е посегнал на живота си. Трупът на младия мъж е открит от най-близките му приятели, които отишли да го търсят в дома му, след като той продължително време не отговарял на телефонните им обаждания, а имали уговорка за среща.

 

 

 

Според запознати те дори чули и самия изстрел и веднага влезли в къщата и намерили приятеля си на земята. Незабавно подали сигнал и на място е изпратен екип на ЦСМП – Разлог, но медиците само констатирали смъртта.

 

 

 

 

Младежите са в шок, тъй като не са очаквали да се натъкнат на жестоката гледка. В силен шок са и родителите на момчето. Двамата са били на работа, когато им съобщили черната вест за смъртта на единственото им дете. Майката работи в мандра в Елешница, а бащата е шофьор към хотел в Разлог.

 

 

 

 

Сутринта в четвъртък Петър е бил с приятели на кафе, бил е весел и не е давал никакви признаци за притеснение или наличие на депресивни състояния. Петър Аршинков последно е работил в сферата на туризма – в хотел в Банско.

 

 

 

 

 

Преди това е работил към интернет доставчик. Бил е ловец в местната ловна дружинка, която е към ЛРД – Разлог. Ловната пушка, с която се е прострелял, най-вероятно е законно притежавана.

 

 

 

 

Официална информация за това, както и за самата трагедия все още няма. Следствена група е направила оглед вчера на място. Домът на семейство Аршинкови е бил отцепен от полиция, докато текат следствените действия=

 

Източник: Блиц

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024