Политика

Цветанов: ГЕРБ не е като другите партии, последователни сме и не се отклоняваме от приоритетите си

Цветанов: ГЕРБ не е като другите партии, последователни сме и не се отклоняваме от приоритетите си

 

 

124101_660_370

 

 

 

„ГЕРБ не е като другите политически партии, които като наближат избори започват да излизат на политическата сцена. Партията води последователна политика през всички години от управленския си мандат. Тя спазва стриктно управленската си програма и не се отклонява от заложените в нея приоритети, които кореспондират и с тези на Европейската народна партия“. Това обяви зам.-председателят на ГЕРБ и лидер на парламентарната група на партията Цветан Цветанов във Велико Търново, където изнесе лекция на тема „Европа през призмата на предстоящите избори“ по време на среща на Жени ГЕРБ. 

 

 

 

 

 

 

По думите му евродепутатите от ГЕРБ участват и ще участват активно в решаването на всеки проблем, касаещ българските граждани и призова да не се допуска популизмът да решава бъдещето на Европа.

 

 

 

 

 

 

 

„Подводните камъни днес са популизмът, неистините, които се тиражират в публичното пространство. Но по-важното е да знаем как да се предпазим от фалшивите новини и в този аспект от ГЕРБ правим постоянни срещи и поддържаме връзка с гражданите“, посочи той.

 

 

 

 

 

Цветанов не подмина темата за бойкота на парламента от страна на БСП.

„Дали БСП ще се върнат в парламента? Ако гледаме условията, които постави Корнелия Нинова, за да се върне в парламента – то не би следвало да видим народните представители от БСП обратно на работните им места до европейските избори. В БСП обаче има много вътрешно напрежение вследствие на едноличните решения на Корнелия Нинова както за напускането на Народното събрание, така и за цялостната подмяна на квотата в ЦИК, което е ясен знак, че тук става дума за разчистване на сметки с вътрешната опозиция“, коментира Цветанов.

 

 

 

 

 

„Опозицията на ГЕРБ в лицето на БСП, вече не желае да представлява българските граждани в парламента“, заяви още Цветанов изтъкна, че левицата отсъства и от парламентарния контрол, когато може да поставя въпроси към управляващата коалиция.

 

 

 

 

 

„БСП предпочетоха да си почиват и да не ходят на работа. Обвиняват ни, че Бойко Борисов управлява еднолично партията, но едноличното управление на Корнелия Нинова е факт“, заяви Цветан Цветанов.

 

 

 

 

 

И в тази връзка изтъкна:

„При Бойко Борисов има чуваемост за проблемите по всяка тема, която се постави“, категоричен е Цветан Цветанов.

 

Канал 3

Политика

More in Политика

горица

Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер. А какво ще стане, ако и тя откаже?!

март 28, 2024
итн

ИТН върна мандата на Румен Радев. Президентът започва срещи с потенциалните служебни премиери

март 28, 2024
папка

Денков върна мандата, Радев се скара на ПП-ДБ и предупреди за риск от конституционна криза

март 27, 2024
иво христов

Проф. Иво Христов: Военният конфликт ще се разрасне и ще бъде жесток. Залозите рязко се вдигнаха

март 26, 2024
atanas-atanasov

ПП-ДБ официално предложи на ГЕРБ национален мандат с техен премиер, залата посрещна офертата със смях

март 26, 2024
радевbig_1b5a

Служебният кабинет се оказва по-сложен и от ротацията, задава се нова политическа каша

март 25, 2024