Политика

Цветанов кацна в София и обяви: Имам готово решение! СНИМКИ

Цветанов кацна в София и обяви: Имам готово решение! СНИМКИ

 

кацна125357_660_370

 

 

Зам.-председателят на ГЕРБ и председател на парламентарната група на партията Цветан Цветанов кацна преди минути на летище София и директно се отправи за среща с премиера Бойко Борисов.

 

 

 

 

 

Пред очакващите го журналисти на ВИП терминала Цветанов заяви, че първо ще запознае премиера Борисов със ситуацията около апартамента си, закупен от „Артекс“.

 

 

 

 

„Имам конкретно решение, споделил съм го до момента само със съпругата ми и сега ще го споделя с премиера. Първо го споделям с човек, с когото трябва действително да го обсъдя – с премиера Борисов.

 

 

 

 

 

Знаете, че винаги, когато има някакъв дебат, първо го изчиствам със страната, с която трябва да говоря, и после правя публично изявление. Ще заявя каквото трябва след срещата ми с премиера Борисов“, заяви лаконично Цветанов, който през последните дни бе в САЩ.

 

 

 

 

 

Той допълни, че атаката по „апартаментгейт“ е свързана с изборите.

 

 

 

 

Атаката срещу мен е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори, лоялността ми към премиера и ГЕРБ ще продължи и занапред, каза още Цветанов.

 

 

 

 
„Много е хубаво, че за този период от време, в който отсъствах от страната, много се наслушах и много се нагледах – имах възможност да се запозная с всичко това“, заяви Цветанов. По думите му атаката срещу него е добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори и във връзка с много решения и коментари, които е правил през всички тези години.

 

 

 

 

 
„От 2001 г. работим, лоялността ми към премиера и към ГЕРБ, която за мен е кауза, ще продължи и занапред“, каза още Цветанов.

 

 

 

 
Поправките в Закона за устройство на територията нямат отношение към строителството на кооперацията „Златен век“, заяви Цветанов.

 

 

 

 
„Мисля, че за всички специалисти по ЗУТ се видя, че тази поправка няма никакво отношение към кооперацията „Златен век“. Това беше казано от експерти. Няма нищо общо със сградата“, заяви той.

 

 

 
Цветанов коментира, че оставката е личен от всеки един човек. „Аз ще направя своя личен акт, след като запозная и премиера Борисов“, добави той.

 

„Много е хубаво, че в този период от време, в който отсъствах от страната, много се наслушах и много се нагледах, защото имах възможност да се запозная с всичко това. Добре планирано мероприятие във връзка с предстоящите евроизбори“, каза още Цветанов, като не назова източника на атаката.

 

 

 

Очаквано темата за разговорите е скандалът с апартамента на Цветанов, закупен на видимо ниски цени в луксозна сграда в ж.к. „Изток“ в столицата. От срещата трябва да стане ясно политическото бъдеще на лидера на ПГ на ГЕРБ.

 

 

 

 

Заради казуса с евтините апартаменти вече оставки подадоха министъра на правосъдието Цецка Цачева, както и зам.-министрите – на спорта Ваня Колева и на енергетиката Красимир Първанов.

 

 

 

Канал 3

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024