Коментари

Цецо ви раздава знаменца, но утре очаквайте дръжки

Цецо ви раздава знаменца, но утре очаквайте дръжки

Вторият в ГЕРБ изглежда неуморен. Не го събарят нито скандали, нито съмнителни разкрития за имотното му благополучие. Напук на всички, които му завидяха за тузарската придобивка на „Латинка“, Цецо запретна ръкави и зарови глава в партийната работа. Метна се на колата, която ние му плащаме, за да раздава знаменца на избирателите си във Велико Търново.
cvetanov_znamenca2

Снимки от този свещен момент заляха мрежата. Цветанов усмихнат дава знаменце на детенце в количка. Не става ясно дали след това му  щипка бузките, но сигурно се е случило. Поне така съветват пиарите, които нямат и грам креативност в главата си.  Картините се сменят една след друга- Цветанов приведен протяга ръка с флагчето към случайно преминаващ шофьор.  Цветанов дава флагчета на минувачи, които не е ясно дали не са се изтъпанили там по заръка на местната гербаджийска организация.  По-вероятно да е така. От лицето на зам.-председателя на ГЕРБ строи светлина.

 

Усмивката не слиза от лицето му. Няма и следа от проблемите, които като гръм от ясно небе се стовариха на главата му тези дни, след разкритията на „Свободна Европа“, че си е купил тузарски имот на смешно ниска цена. Явно има сила, която да го крепи. Като нищо псалом 91 да му дава криле. По всичко личи, че Цветанов е набрал скорост. Със сигурност като разносвач на знаменца ще го видим и в други градове. Интересно ще е да узнаем, дали някой, преди да вземе цветановото знаменце,  ще се  осмели да го попита колко е платил за апартамента в блока с буквите.
.

Може пък да се сетят да го питат колко милиона дължи народът за грешките на МВР, докато той беше вътрешен министър. Или пък какво му говори цифрата 1 665 000? Тя е много по-голяма от тази, пратила Цецо и компания в парламента.  На бас, че няма да се сети.  Толкова са българите, които живеят в крайна бедност. Повечето чакат подаянието от 40 лева за Великден, за да е гарантирано от ГЕРБ, че ще си купят козунак. Ако пропуснете този факт, Цветанов със сигурност ще ви го напомни. От сега се знае, че това ще бъде една от главните опорни точки на кампаниите, които предстоят, така че гответе се мазоли да ви хванат ушите от повтаряне.

 

Ако държите да направите лошо впечатление на Цецо, докато се опитва да ви натика знаменце в ръцете, го попитайте защо България продължава да  е най-бедната, корумпирана и умираща страна в Европа? Защо чуждите инвеститори си тръгват? Защо докладите на ЕС и САЩ са със смразяващи изводи за съдебната ни система и свободата на словото?  Да ловим ли  втори бас, че ще хвърли горещия картоф към БСП. Нищо, че ГЕРБ почти десетилетие са на власт.

 

Ако искате отсега да знаете какво ще повтаря Цецо като латерна, вярвайки си, че му вярвате, готови сме да ви подготвим. Със сигурност няма да е нещо по-различно от казаното от него досега. Предупреждаваме ви, че думата  „хората“ ще е я чувате до припадък:

 

5 юни 2009 г.: Хората не искат коалиция ГЕРБ-БСП

 5 октомври 2013 г.: Днес хората искат да вървим към предсрочни парламентарни избори и това е единственият изход, който имаме от тежката криза и в парламента, и в изпълнителната власт“.

30 ноември 2015 г. Трябва да правим политики към хората

18 март 2016 г.: „Хората ги интересува дали има държавници, които могат да правят национална политика, дали има държавници, които ще допринесат да не се случи това, което може да съсипе всичко, което имат.

28 октомври 2016 г.:  „ГЕРБ застава пред хората във всяко населено място в страната, но не за да говори за политическите си опоненти. Ние сме с вас, както винаги сме били, за докажем, че ГЕРБ може да бъде истинската народа партия, която защитава обществения интерес“.

 12 март 2017: Хората в смесените региони вярват на ГЕРБ

23 март 2017: Хората оценяват реалните решения, които ГЕРБ дава

  4 септември 2018 г.: Хората видяха, че Европа ни чува и оценява

 26 октомври  2018:  Нека работим заедно за решаване на проблемите на хората

 
.

 

Ех, какъв голям познавач на българската душевност се оказа Цветанов.  Вероятно затова е решил, че сега имаме нужда от знаменца. Ако и този път се направим, че му вярваме, ако не разгадаем скритото послание на неговото  „ безвъзмездно дарителство“,  бъдете сигурни, че следващият път ще ви подаде само дръжки.

 

 

Невена Миткова, Фрог нюз

https://frognews.bg/novini/tsetso-razdava-znamentsa-utre-ochakvaite-drajki.html

Коментари

More in Коментари

събев

Бившият министър на „Промяната“ Николай Събев: ПП-ДБ е средство за удоволствие на сексуален доминант

март 27, 2024
sivilov

Ал. Сивилов: „Терористичният акт е организиран от хора, които не искат войната да спре“. И каза кой има най-голяма полза

март 23, 2024
960x540

Хора без чест и достойнство ни разиграват и мислят, че им вярваме

март 19, 2024
мигри

Трябват масови протести, защото утре, за което някои хора от години предупреждавахме, вече е днес…

март 10, 2024
волгинphpuekalp_800x

Урсула и урсулите с кожата си усещат, че краят на клиширания ЕС наближава

март 7, 2024
ирини

Дъщеря съм на човек, който на 17 години хваща пушка, за да се бори срещу неофашистката хунта в Родината си

март 6, 2024