Политика

Делян Добрев: Живея под наем в имот на майка ми срещу 1200 лева на месец. Явно съм доубит!

Делян Добрев: Живея под наем в имот на майка ми срещу 1200 лева на месец. Явно съм доубит!

 

 

big_4342

 

 

След „Кумгейт“ сега съм политически доубит. Още преди време споделих, че постоянните нападки и клевети, които петнят политиците са изключително неприятни. Аз не съм от хората, които като ги плюят си мислят, че ги вали дъжд. За мен това не е нормално.

 

 

 

 

Това каза депутатът от ГЕРБ в оставка Делян Добрев в ефира на БСП. „Тръгвам си, защото се уморих да си защитавам името от всякакви спекулации“, обясни той в предаването „Тази сутрин“ по БТВ.

 

 

 

 
„Преди дни се опитаха и мен да ме замесят в скандала с апартаментите и това беше краят. Засега ще остана областен координатор на ГЕРБ за Хасково. Аз съм убеден, че в България няма по-добро управление, по-добри експерти и по-принципно управление от това на ГЕРБ. Морално се подават купища оставки. Обясних на г-н Борисов, че този път трябва да си подам оставката. Сега дори и да иска НС не може да отхвърли оставката ми, защото КС се е произнесъл“, добави той.

 

 

 

„В клеветата срещу мен беше посочено, че майка ми и моят кум са си купили апартамент в една кооперация на занижени цени. В случая става сума за отстъпено право на строеж. Това е когато група хора решат да строят заедно и са внесли пари за това. Кумът ми (Евгени Консулов) ми е платил 650 евро на квадрат. Имотът се намира в кв. „Манастирски ливади“, тъй като цената е на зелено. На улицата пред блока няма дори асфалт“, подчерта Добрев.

 

 

 

 

„В написаното няма нищо вярно. Моята майка Златка Добрева е платила 753 лева на квадрат. Тя е придобила имота от братовчедка ми. В този квартал цените са 600 и 800 евро. Аз имот нямам, живея в имот на майка ми. Живея под наем в имота на майка ми и плащам по 1200 лева всеки месец.

 

 

 

 

Това се налага, защото апартаментът е на фирмата на майка ми и е собственост на юридическо лице. Внушението беше, че някой е изкярил с ниска цена на имоти. В същата сграда има още четири свободни апартамента, които се продават на същата цена и който иска може да си купи. Опитват се да ни вкарат в една ситуация, в която няма да бъда“, разясни Делян Добрев.

 

 

 

„В енергетиката съм засегнал доста интереси и няма да ви кажа къде точно живея от съображения за сигурност“, подчерта той.

 

 

 

„Оставките в ГЕРБ са, за да покажат, че имаме морал. Ние сме в политиката, защото искаме да реализираме добри политики“, каза Добрев. Той даде пример с депутати от други политически сили, които са обвиняеми, но не си тръгват.

 

 

 

 

„Всеки може да си тръгне от ГЕРБ. В момента съдя Елена Йончева и се надявам и други хора да го направят“, каза още подалият оставка депутат от ГЕРБ=

 

Епицентър

 

loading...
0
Политика

More in Политика

григорfa7fcd9b9c5f345c36a4a004b08135ed

Григор Димитров вдига небостъргач насред Борисовата градина след ОК от Борисов!

юли 8, 2019
божковbig_97

Божков, Домусчиев и Ганчев на килимчето при Първия! Цацаров и Боби Михайлов също на безпрецедентната среща

юли 8, 2019
врагаphpqxef7f_800x

В ГЕРБ ще има комисия за врага с партиен билет. Ако го хванат, няма да има милост

юли 7, 2019
белградbig_images_40_

Скандалът с Белград се разраства: Думите на Борисов са неверни! Не касаят сръбското сирене, а териториалната цялост на Сърбия!

юли 7, 2019
дружноbig_borisov-i-tsvetanov-posledno-edin-drug-002

ГЕРБ дружно „взеха главата“ на Цветанов. Само 10 души гласуваха „против

юли 7, 2019
66252025_2118061954966871_1191990653140074496_o

Нинова: Употребиха гнева на хората, за да легализират обръчите си от фирми

юли 7, 2019