Uncategorized

Вижте тайния мъж на Лиляна Павлова (СНИМКА)

Вижте тайния мъж на Лиляна Павлова (СНИМКА)

560726

 

 

 

На щастлив и безоблачен брак се радва бившият министър европредседателството Лиляна Павлова. Тя е сред малцината грандами в политиката, които са успели да опазят половинките си от широката аудитория дори след повече от 15 години на политическата сцена, пиарства ПИК.

 

 

Съпругът на Павлова – Пламен Николов, избягва публичността, но подкрепя безрезервно жена си във всяко нейно начинание, включително и в най-новото ѝ – борбата за евродепутатско място.

 

 

 

 

Пламен и Лили се познават още от студентските години, когато били колеги в университета. Въпреки че често споделяли една и съща компания и делели скамейката по време на лекции, се харесали чак след като се дипломирали. Химията помежду им бързо прераснала в любов и сватбата не закъсняла.

 

 

 

 

Съпрузи са от почти 14 години, а двойка – от близо 20. Голямото им щастие е дъщеря им София, която e ученичка и всестранно развита натура. Сред хобитата ѝ са гимнастиката, кулинарията и подводното гмуркане, по което се захласнала през лятото на миналата година по време на ваканцията на семейството в Созопол.

 

 

 

 

„В семейната политика ролята на съпруга ми е много голяма. Предвид факта, че се налага да отсъствам толкова. Всяка сутрин той става, прави закуска на дъщеря ни, води я на градина преди, а сега на училище“, разкрива самата Павлова. Откакто обаче приключи мандатът ѝ на министър на европредседателството, разполагала с повече време за половинката и дъщеря си. Любимото им занимание било да приготвят вкусни домашни изкушения, като с нетърпение очаквали великденските празници, за да се развихрят в кухнята.

 

 

 

 

 

„Аз не съм лесна. Мъжът ми ме е оставил да се развивам и ме подкрепя. Няма претенциите и той да е толкова активен и публичен. Окей е с моята работа. Но наистина, когато не ти е спокойно вкъщи, не може да си 100% ефективен на работа. Докато той няма проблем с това да е повече вкъщи, да води и да взема детето на танци, на училище…“, споделя Лили. Караниците им най-често били на тема кой да кара колата.

 

 

 

Понеже ексминистърката имала книжка от 17-годишна и натрупала стотици хиляди километри зад гърба си, шофирането станало нейно хоби. Когато пътували семейно, тя сядала зад волана в едната посока, а Пламен – в другата, за да има мир и разбирателство. Той обаче бил една идея по-екстремен от нея, защото бил любител и на моторите, а тя не си падала по двете колела.

 

 

 

 

 

ПИК

 

pik.bg

Uncategorized

More in Uncategorized

big_0000

До часове от запад времето се обръща в България

март 4, 2024
f4895b3e7be542b394cc26992dfdebab

Meteo Balkans: Февруарската пролет свършва, кошмарно време удря България съвсем скоро

февруари 6, 2024
испания

Времето в Европа се побърка: 30 градуса пържат любима страна на българите

декември 13, 2023
630183

Синоптици: Зимата се връща със страшна сила до часове, сняг ще трупа на тези места

декември 5, 2023
big_big_399129060_680158620887522_5224083235634432582_nf3f

Ще има ли сняг по Коледа и Нова година? Първа прогноза за декември на „Метео Балканс“

ноември 28, 2023
medium_125c

Синоптикът Петър Янков: Идват снежни виелици, човек трудно ще може да се изправи!

ноември 24, 2023