Политика

„ВОЛТ“ – РАЗЛИЧНИЯТ ИЗБОР

„ВОЛТ“ – РАЗЛИЧНИЯТ ИЗБОР

CX

Европейска партия Волт е първата общоевропейска партия.
Има структури в 28-те страни членки на европесйкия съюз, както и в Швейцария, Сърбия и Албания.
Има 12 регистрирани партии в България, Германия, Холандия, Италия, Франция, Швеция, Дания, Великобритания, Люксембург, Белгия, Испания и в България партията е уредена на 19май 2018г., за лидер е иззбран Настимир Ананиев.

КОЙ Е НАСТИМИР АНАНИЕВ?!
Визитка: Настимир Ананиев е роден в София. Има две висши образования – едното е от Грифит Колеж в Ирландия, другото от Американския университет в България. Завършил е престижното училище Кенеди в Харвардския Университет. Бил е маркетингов директор за Централна и Източна Европа на най-големия частен колеж в Ирландия. В момента е предприемач и се занимава със собствен бизнес. От 2014 г. влиза активно в българската политика, след като е избран за народен представител в 43-то Народно събрание, а впоследствие става председател на Комисията по транспорт, информационни технологии и съобщенията. Ананиев е първият българин, който оглавява Политическия комитет на Централноевропейската инициатива, където членуват 18 държави от Европа. От 2018 г. е председател на партия Волт България. Женен, с две деца.
КАКВИ СА ЦЕЛИТЕ НА ПАРТИЯ ВОЛТ И ЗАЩО БИХМЕ ВИ ПРЕПОРЪЧАЛИ РАЗЛИЧНАТА ПАРТИЯ КАТО ВОЛТ:
ВОЛТ ще работи за силна и обединена Европа, с единна външна политика, с европесйка армия и със засилено гражданско участие във взимането на решенията.
– Искаме повече права и самостоятелна законодателна инициатива на Европесйкия парламент
– Искаме Европесйкия Президент да се избира директно от всички европейци
искаме реформи в ЕвропЕйкия съюз – повече прозрачност
– Искам равни права за всички, независимо от тяхната националност и други предпочитания

– Искаме младите да участват при оформянето на политиките за управление на страната и Европа.
-Искаме да използваме европейки лостове за да напрвим живота на българите по добоър и по близък поне до средно европсйкото равнище.
ПРИОРИТЕТНИ СА НИ:
– здравеопазването – спиране на кражбите и партите да стигат до пациентите като качествена услуга
– МИКРО и СЕМЕЕН БИЗНЕС- големите имат лобитата и ресурсите сами да се оправят, малките трябва да бъдат зашитени да правят икономика, добаена стойност и да създават работни места. Микро и семейния бизнес трябва да бъде гръбнака на икономиката и да бъде оставен на мира от държавата.
– ДОХОДИ – ако малкия бизнес бъде оставен да работи и да се конкурира в сводобна среда, доходите ще се вдигнат, но за групи като пенсионерите, които са работили 35-40 години и внасяли в хазната средства, държавата трябва да гарантира поне прага на бедност от 348 лева ( за 2019г.). Такава е практиката в Западна Европа.
– КОРУПЦИЯ и ЛОШО УПРАВЛЕНИЕ на ПУБЛИЧНИЯ РЕСУРС – много малко хора осъзнават, че живеят бедно заради корупцията и кражбите на европейски пари и парите на данъкоплатците. Искаме работещо законодателство срещу корупцията и подбор на хората , които управялват публични ресурси ( като пари и имоти), стига сме назначавали „КАЛИНКИ“, които нямат опита и знанията да управляват публични средства, а са назначени на принцип роднина, приятел, любовник/любовница и т.н.
– ЗА ГРАЖДАНСКО УЧАСТИЕ- искаме граждански звена ( не НПО-та, само граждани физически лица) към институциите, които да участват във взимането на решенията.

-Приоритет ни е борбата с климатичните промени.

– ЛИЧНА ОТОГОВОРНОСТ – в България всички политици и инситуции се крият зад колетивното вземане на решения или зад подаването на оставки, ние искаме лична отговорност на всички, които за злоупоребили, откраднали, които не са си свършили работата- лична отгорност значи или финасова санкция и/или затвор.

ПАРТИЯ ВОЛТ хЩЕ РАБОТИ С ХОРА ЗА ХОРА !
ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ Е ПРИОРИТЕТ !
ВОЛТ, ИЗБЕРИ НОВОТО !

Политика

More in Политика

171350701868336

Военният Запрянов: Нападението над Иран не застрашавало България, ние нямаме ПВО и разчитаме на НАТО

април 19, 2024
Bojko-borisov-655x346

Борисов гневен на Радев, отрече се от служебното правителство: Да си носи той отговорност!

април 18, 2024
президент

Радев намекна, че не иска Даниел Митов за външен министър, ето какво предприема

април 17, 2024
главун

Главчев маха втори министър – Георги Тахов сменя Кирил Вътев в земеделието

април 16, 2024
кючуков

Любомир Кючуков: Правителството не е експертно, а политическо, външната ни политика се разглежда не като национална, а като партийна

април 16, 2024
ezgif-2-b348f3a860

Излагация: Прекъснаха партийна среща на ПП в Пловдив с викове: Стига сте лъгали, Кокорчо / ВИДЕО

април 15, 2024