СВЯТ

Джени Суши обидена: Никой никога не е ял суши от тялото ми!

Джени Суши обидена: Никой никога не е ял суши от тялото ми!

 

big_29_4f0b

 

 

 

Нашумялата наскоро Джени Равало – Суши, остана обидена от коментарите в социалните мрежи, че е неясен броят на хората, яли суши от тялото ѝ, пише „Топспорт“.

 

 

 

Причината за тези впечатления са снимки на представящата се за журналистка в профила ѝ в „Инстаграм“, на които тя е гола, а върху нея е положено именно суши.

 

 

 

„Нека изясня едно недоразумение – никой никога не е ял суши от тялото ми, все още. Това са просто снимки за „SuShe Art“. Аз съм суши шеф и имам модели, които правят т.нар. „голо суши“.

 

 

 

„SuShe Art“ не е истинското ми име, а това на моята компания. Заради традиции и старомодни разбирания по-малко от 2% от суши шефовете са жени, заради което ми беше трудно да си намеря работа.

 

 

 

Това е индустрия, доминирана от мъже. Работила съм в няколко ресторанта преди да стартирам „SuShe Art“. Започнах като продавач на пазара, продавайки рула и сосове.

 

 

 

Тогава моят най-добър приятел ми каза да мисля извън рамките и ми предложи да правя голо суши. Така започна всичко – моята компания прави всичко със суши, но специализира в голото суши.

 

 

 

 

 

Правила съм много събития на високо ниво, за знаменитости и на червения килим. Това не са ергенски партита. Просто е забавен, секси и изтънчен начин да изживеете живо изкуство, докато ядете суши.

 

 

 

 

„She“ (бел. ред. – на български означава „тя“) в „SuShe“ е използвано, защото съм жена суши шеф и подкрепям женската сила. Обичам това, което правя. Взех нещо, което някога беше само за мъже и го направих достъпно за всички, които му се наслаждават. Жените могат да се радват на голото суши, точно както мъжете.

 

 

 

Жените могат да бъдат суши шефове като мъжете. Жените могат да бъдат въвлечени в спорта, точно като мъжете“, написа Джени Ривало.

 

Петел

 

СВЯТ

More in СВЯТ

тръмп-1

Грешка или не? Тръмп пред европейски лидери: Украйна е част от Русия

април 23, 2024
володин

След решението на САЩ за руските активи Русия има всички основания да конфискува западни активи

април 22, 2024
сакс

Милиардерът Дейвид Сакс: Разпадът на Украйна е неизбежен, въпреки новите 60 милиарда от САЩ

април 21, 2024
конгрес-сащ

Уолстрийт Джърнъл: Новата американска помощ едва ли ще промени кардинално положението на Украйна

април 21, 2024
великден

Гърция нареди на производители и търговци да свалят цените за Великден

април 21, 2024
ezgif-7-2f65cc1242

САЩ разпалват войната в Украйна с нова помощ за Киев от $61 млрд., очакват Москва да развее бял байрак

април 20, 2024