ИНЦИДЕНТИ

Мъжът, пребил възрастна съседка: Наруши ми личното пространство!

Мъжът, пребил възрастна съседка: Наруши ми личното пространство!

orig (2)

 

 

 

Софийският районен съд остави в ареста 24-годишния Габриел Иванов, който преби жестоко 70-годишната си съседка Николина Стефанова във входа на блока, в който живеят в столичния жк „Толстой“.

 

 

 

Иванов, който вече е осъждан за нанасяне на телесна повреда, но е реабилитиран, ще остане в килията до 23 април, когато ще бъде произнесена присъдата му.

Побоят стана в събота сутринта, когато пенсионерката среща случайно съседа си от долния етаж Габриел във входа. Николина била с внучетата си. Семейството й се нанесло в апартамента едва преди 3 месеца.

Той ми каза – ей сега ще те убия… и ме хвана за якето, бях с яке, и ме удари веднъж в стената, втори път в стената и аз вече не знаех… губят ми се секунди ли, минути ли„, разказа пред bTV 70-годишната жена, която е настанена в болница със счупена ръка, хематоми по лицето и главата, кръвоизлив в окото и други травми по тялото.

Тя допълва, че неведнъж семейството й е било заплашвано от младия мъж, който живее сам в апартамента си, който е със счупени прозорци и изкъртен звънец.

 

 

 

 

Заплашвал е – ще ви убия, тия новобранци ме дразнят – сигурно за нас – тия новобранци, защото ние сме новодомците, от 3 месеца сме в това жилище. Нито го знам, нито го познавам. Никой от семейството ми не е имал контакт с него. ..Стига тая агресия, стига са ни тормозили. По-висшестоящите да вземат марки – да ги лекуват„, призова пострадалата.

 

 

 

Пред районните магистрати 24-годишният Габриел Иванов заяви, че „само веднъж“ е ударил съседката си.

 

 

„Сграбчи ме и ми наруши личното пространство и поради тази причина извадих рефлекс. Не съм я удрял умишлено…Тренирал съм кикбокс и тези рефлекси може би оттам са се зародили и са останали в мен, не знам“, обясни извършителят на побоя.

 

Дир БГ

https://dnes.dir.bg/temida/mazhat-prebil-vazrastna-sasedka-narushi-mi-lichnoto-prostranstvo?fbclid=IwAR0qJLGJxnu_yBr40mwFKM6tU7xUKELKR_26XhKIr7sHw7Q1YnqcY166l9Y

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Image_17635178_40_0

Ще побеснеете: Смразяваща подробност от стрелбата по 18-месечното дете във Враца, ето какво са казали родителите

април 13, 2024
zaloviha-balgari-iztochili-milioni-292

Заловиха банда българи, източили милиони от обезщетения във Великобритания

април 10, 2024
afera

Изтекоха скандални снимки на Коцев и Рашков с контрабандните пачки и „куче касичка“

април 8, 2024
кола върху

Шофьорка обърка педалите на газта и спирачките в Пловдив, „приземи“ колата си върху друг автомобил

април 8, 2024
tova-li-e-balgariia-prebiha-817

Пребиха афганистанец, който от 20 г. живее в София и жена му – българка, посред бял ден пред блока им

март 29, 2024
ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024