ИНЦИДЕНТИ

„Перките на Графа“ с нова жертва, сътрудничка на проф. Стефан Данаилов е в ”Пирогов”

„Перките на Графа“ с нова жертва, сътрудничка на проф. Стефан Данаилов е в ”Пирогов”

grafa_ogranichiteli_ubiytsi
Този път заради „перките“ на ул. „Граф Игнатиев“ в София в болница “Пирогов“ от вчера вечерта е 72 годишна жена. Нараняванията й са изключителни тежки. Пострадалата е Невяна Малчева, дългогодишен сътрудник на проф. Стефан Данаилов, пише Фрог нюз.

По информация от близките й след инцидентът Малчева е откарана в болницата, където за нея са положили  грижи няколко екипа от лекари, но заболяването й от диабет допълнително е усложнило работата  им. Направени са й рентгенови снимка на носа, скула, коляно и ръка. Най-лошо е пострадала китката й.

 

 

 

 

При счупването, част от костта се е забила в самата става на ръката й. Лекарите са направили всичко възможно да наместят костта, за да успеят да предотвратя операция. След няколко дни ще стане ясно дали ще трябва да се прави операция. За щастие няма счупвания на лицеви кости, но има сериозен хематом на нос и на скулата, което показва, че се отървала на косъм от фатален край. Коляното й е с тежко нараняване, оток и продължително кървене. Не е ясно колко време ще остане в болницата.

 

 

 

Невяна Малчева е началник на кабинета на проф. Стефан Данаилов, докато той е министър на културата и негов постоянен съветник в работата му в Народното събрание и  Комисията по култура.

 

 

 

Пред Фрог близките й коментираха, че в света много проекти имат грешки, но да не бъдат отстранени, толкова дълго време, такива фрапиращи случаи, при които ежедневно пострадват хора, е абсолютно неразбираемо за нормален човек. По думите им пострадалата е изключително активен и деен човек.

 

 

 

 

„Тя  не  се движи с охрана от  НСО,  не всички, които работят в народното събрания ги пазят, но работата им е не по-малко важна и смислена. На някого архитектурната грешка може да отнеме човешки живот. След като жив, прав човек пада там и се пребиват по този начин, как се движат хората с проблеми със зрението или други затруднения? Едва ли общината поема разходите на пострадалите по болници и лекари след инциденти, станали заради подобни безумия“, питаха още близките й.

 

 

 

 

Припомняме, че до сега станаха известни два инцидента с тежко пострадали, но едва ли някой вярва, че са само толкова. От кадрите, които медии и случайни минувачи публикуваха се вижда, че всеки един от пострадалите има наранявания по главата.

 

 

 

При инцидента с Малчева, хората, които са й се притекли на помощ са коментирали, че вероятно кметът Йорданка Фандъкова и цялата столична община очакват някой да получи травма в главата, каквато медиците наричат „несъвместима с живота“ и евентуално, чак тогава да премахнат опасните перки.

 

Опитахме се да намерим поне едни положителен коментар за „перките“, но не успяхме.

 

Фрог нюз

 

https://frognews.bg/novini/samo-vav-frog-perkite-grafa-nova-jertva-satrudnichka-prof-danailov-ostava-pirogov.html

ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

ukrainets-e-saboril-mosta-sasht-kadeto-951

Украинец е съборил моста в САЩ, където загинаха шестима, щетите са за 100 млрд. долара / СНИМКА

март 27, 2024
big_Scree1

Терористична атака в концертна зала в Подмосковието, има загинали и ранени

март 22, 2024
bizyurev-razkritie-prichinata-892

Рангел Бизюрев разкри причината за убийството на Митко от Цалапица

март 21, 2024
8143f4ea8c7e408481670258d8d7fcc8

Трагедия: Четвъртокласник издъхна в училищен двор в Казанлък. СУ „Екзарх Антим I“: Едно от децата ни пое по пътя към вечността!

март 18, 2024
171000372017483

5-годишно дете е с опасност за живота след тежката катастрофа край Бургас, в която загина майка му

март 9, 2024
мотор

Трагедия: Първородният син на известен пловдивски бизнесмен загина нелепо с мотор / СНИМКИ

март 5, 2024