Политика

Валерия Велева: Елена Йончева да се откаже от мястото си в европарламента, а Нинова…

Валерия Велева: Елена Йончева да се откаже от мястото си в европарламента, а Нинова…

130887_660_370
Смятам, че госпожа Йончева трябва да се окаже от мястото си европарламента. Тя трябва да поеме отговорност за тази изборна загуба. Тя се оказа неподготвен политик, нейна е една огромна част от загубата на тези избори. Тя не е и разследващ журналист – нито едно нейно разследване не завърши докрай.
Може би самата тя се е надценила – трябва да си знаеш пределите, значи самата ти си надценила. Такава оценка за участието на Елена Йончева в кампанията за евроизборите направи гл. редактор на „Епицентър“ Валерия Велева в изборното студио на Канал 3.
„Азбучна истина е, че 3-4 дена преди избори не се вадят компромати, негативни кампании – за зайчарник, за къщата в Барселона. Елена Йончева повтори грешката на Петър Стоянов, когато той извади компромат и загуби изборите (срещу Първанов). И това бе казано на Елена, защото изборите са емоция.
В момента, в който Борисов влезе на терена и разчисти всички останали, и жените започнаха да му се хвърлят, не можеш да вадиш нещо негативно, с агресия“, сравни Валерия Велева.
Според нея, обаче, лидерът на БСП Корнелия Нинова не трябва да подава оставка. „Не смятам защо Корнелия Нинова трябва да си подава оставка, защото това означава разпад на БСП. Вътрешната опозиция срещу нея е много креслива и яростна, но тя си няма лидер. Ако Нинова излезе от играта, ще се случи това, което стана с десницата след Иван Костов“, категорична бе Валерия Велева.
Журналистът Юлий Москов добави: „Валерия е права, но просто трябваше да продължи още малко: без Корнелия Нинова с БСП ще се случи това, което тя каза; а с Корнелия Нинова ще се случи абсолютно същото. В абсолютна безизходица са!
Ако попитате ГЕРБ тази вечер, те ще кажат – Корнелия Нинова завинаги (начело на БСП – бел. ред.)! Напълно сгрешена политика на БСП от 2 г. насам; напълно сгрешен кадрови подход; напълно сгрешена организационна дейност.
Партията е разделена и то непоправимо. И ако трябва на себе си да кажа какъв е резултатът в днешните избори във вътрешен план – днешните избори окончателно доказаха, че БСП не е алтернатива и никога няма да стигне до властта“, отсече бившият главен редактор на в. „Стандарт“ и на „7 дни спорт“.
Канал 3

loading...
0
Политика

More in Политика

тотев881-187500-1_wide

Бареков пусна СКАНДАЛНИ СНИМКИ на пловдивския кмет Тотев и новия му джип за 200 бона

юли 9, 2019
маяbig_12c6

Мая Манолова: Машините разобличиха кражбата на вот – махат ги, защото не ядат кебапчета

юли 9, 2019
ненков анна машинно гласуване

ГЕРБ иска да отпадне „скъпия експеримент“ с машинното гласуване за следващи избори

юли 9, 2019
ивица336CA6FC-6398-410A-BE64-1D4C9D502FB0_cx7_cy0_cw89_w1023_r1_s

Борисов: Докато Дачич не ми каже – Извинявай, Бойко, нито Вучич, нито Ана да не ме търсят!

юли 9, 2019
big_Boiko_Borisov1

Борисов: Григор Димитров мина да го видя, защото има същата контузия като мен. Не е за строеж

юли 9, 2019
brnabic-i-borisov

Борисов към сръбския премиер: Толкова ви обичам, нищо не съм рекъл

юли 9, 2019