Коментари

Ето това е цялото управление на държавата – селски уговорени мачлета

Ето това е цялото управление на държавата – селски уговорени мачлета

 

MA47

 

 

„24 часа“: Бойко Борисов ляво крило, отстъпи и дузпите, но отново „тигрите“ са шампиони“

НА ТЕРИТОРИЯТА ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО

Когато национален ежедневник отделя толкова място, за да описва „спортните“ постижения на премиера на държавата, има нещо дълбоко нередно. Култ към личността „Борисов“ определено има в България и то от години. При медиите няма здравословно отношение към политиците, а мазнене, което прекрачва всяка граница на допустимото и моралното.

 

 

 

И вместо някой журналист да го пита направо за чий е тръгнал да рита мачлета, когато държавата се тресе, цялото му правителство е поставен под съмнение от обществото като корумпирано и некадърно, в деня, в който немският гигант каза, че отлага за октомври решението си къде да направи голямата си инвестиция, за която Борисов тъпан би няколко седмици при предизборните си разходки, те го хвалят. Е, да ви уведомя, че не сте журналисти. Друг обслужващ персонал!

 

 

 

 

 

И още по-пошла е снимката, на която премиеринът се е нахилил като селски ерген, вкарал гол на ежеседмичното мачле между махалите. Явно нищо, освен няколко косъма не тежи върху премиерската глава. И това е проблемът да те управлява мутра – дори не осъзнава в какви престъпления, нарушения и корупция е затънал. За него това си е ежедневие и там, където нормалният човек е потресен и възмутен, мутрата вдига рамене и слънчево се усмихва, защото не осъзнава проблема.

 

 

 

И отново виждаме Кирето да подкрепя Борисов при напъните му да тича в свински тръст по игрището. Впрочем….Кирето плати ли си неустойката. Колко беше – 43 МИЛИОНА? Или му ги опростиха и на него? И колко ни струва охраната на НСО и пътните му, ползването на държавните коли, докато си рита селското мачле?!?

 

 

 

 

Ето това е управлението на държавата – селски уговорени мачлета, в които победителят предварително е уговорен, а верните аверчета на собственикът на отбора правят тълпа и се радват. Май е време да изберем държавник да ни управлява, а не простоват селски тарикат, който никога няма да надскочи цървулите си!

 

 

 

Елена Гунчева

loading...
Коментари

More in Коментари

1587718135_8

Пъти повече тестове за ден и равен брой болни в интензивните 2 седмици: Какъв бум на К-19?

април 24, 2020
896-504-asen-vasilev

Бивш министър зададе най-важните 7 въпроса към Щаба, за които не дават отговор

април 24, 2020
big_190a

Любо Кольовски: Аз убих Милен Цветков

април 23, 2020
bcc5e1ae67fc5ba68c79300735927c5468c4232c

Завладяване на демократична страна в 10 прости стъпки

април 23, 2020
a91e1eae55204c448ec3fedeefa99f3a

Д-р Георги Тодоров: Шефът на БЛС ми държи сметка защо съм имал мнение за ген. Мутафчийски

април 23, 2020
big_30_4

Очакваме защитата на убиеца на Милен да докаже, че зад волана не е бил той, а някой бездомник

април 23, 2020