Коментари

Кирил Стаменов: Внимание! Има опасност от взрив на серовъглерод във Враца, къде е Борисов?

Кирил Стаменов: Внимание! Има опасност от взрив на серовъглерод във Враца, къде е Борисов?

 

стаменов14265051_1349561131750513_4049610353724832623_n

 

 

ВНИМАНИЕ! Има опасност от взрив на серовъглерод във Враца, масово и смъртоносно отравяне на населението, взрив на бензиностанция с близо 70 тона гориво, унищожението на почти един български град, екокатастрофа …

 

За опасността предупреждава в мрежата Кирил Стаменов… Ето какво още пише той – едно към едно:

 

 

 

В завода „Химко“, Враца собственост на депутат от ГЕРБ, който не може да бъде открит, от 15 години стоят в басейни цистерни със серовъглерод, които явно имат пробойни и близките квартали на града не могат да дишат.
Серовъглеродът е токсичен, безцветен газ със задушлива миризма на развалени яйца. Той е много отровен, защото се свързва с хемоглобина на кръвта и парализира дихателните пътища.При контакт с кислорода може да предизвика огромен взрив, равняващ се на няколко тона тротил!

 

 

 
Усеща се остра задушлива миризма.
При взаимодествие с кислород той се окислява – отделят се сяра и вода, които в комбинация с кислород може да доведе до чудовищен взрив!

 

 

 

Собственика на завода – депутат от ГЕРБ се крие, не предлага никакви мерки за обезопасяване на опасното вещество и по никакъв начин не може да бъде открит за да предприеме някакви мерки. Явно чака от държавата, по-точно от Борисов и управляващите държавни пари и пак да се покрие, а държавата да се оправя с проблема!

 

 

 

Коя Държава?

Тази на Борисов ли, който обикаля по недовършените магистрали и обещава предизборно чудеса …
Силовите структури ли, които напълно безсмислено са масово мобилизирани в Костенец за да издирват някакъв Заев ли е, заек ли е?
Няма ли ловни дружинки в Костенец да се справят с някакъв пиклив битов убиец? Нали ловят зайци?

 

 

 

В същото време един депутат от престъпната банда на ГЕРБ, собственик на цял завод не може да бъде открит, защото силовите структури, техника, вертолети, дронове – тежко въоръжени силови структури са мобилизирани да издирват някакъв обикновен битов убиец и едва ли не скоро ще обявят и извънредно положение …

 

 

 

 

Това лайно, този пореден и крадлив гербаджия заплашва с екокатастрофа и масово унищожение на българите Северозападна България, но никой не го търси, за да поеме отговорност, не полагат никакви усилия да спасят стотици хиляди български граждани от смърт, задушаване, мозъчни увреждания!

 

 

 

Все пак къде е гражданска защита, „Химически войски“ ( ако още има такива), тези дето се дърлят по всички медии да спасяват ЕС?

Няма ги, а и не ги интересуват някакви селяндури от Северозападна България – важното е да отидат в Европарламента.

 

 
Къде е Бойко Борисов – нали е пожарникар и трябва да ги чатка тези работи и да помогне против унищожението на един български град и неговите жители? И него го няма – обикаля магистралите и дава предизборни, неосъществими обещания …

 

 

 

Няма никой!

Е, как да не ви псува човек?

оз. полк. инж. Кирил Стаменов – май 2019 – лето Господне.

 

https://www.facebook.com/kiril.stamenov.18/posts/2928552150518062

loading...
0
Коментари

More in Коментари

ицо1562516244

Ицо Хазарта: При цялата гадост на комунизма бащите ни са свършили повече смислени неща, отколкото ние

юли 8, 2019
пасков564a99bb65e39

Виждам увеличаваща се, но не критична маса народ, не виждам достатъчно априлци, „хвърковата чета“…

юли 7, 2019
safe_image

Българинът днес живее 3.5 пъти по-зле отколкото през 1988 г.! Вижте фактите:

юли 7, 2019
akad

Акад. Петър Иванов: Българите намаляваме всеки час с 20 души. Бог да прости България!

юли 6, 2019
soc4-795x469

Омръзна ми да ме питат какво е било НРБ за мен. Сега ще ви напиша какво беше за 99% от народа. Останалият 1% бяха в Белене!

юли 6, 2019
баба

Пръстите на баба

юли 5, 2019