СВЯТ

Когато се родило това момченце, дори лекарите загубили дар слово (Снимки)

Когато се родило това момченце, дори лекарите загубили дар слово (Снимки)

bebe-s-neobichajna-vanshnost

 

 

 

 

Много европейски медии писаха за раждането на това момченце. То се родило наистина като „Звездно дете“.

 

 

 

 

И всичко това заради косата на новороденото. Лекарите били удивени от косите, да не говорим за родителите му…

 

 

 

 

 

Бебето се появило на бял свят със сива коса. Представете си шока и опасенията на майка му и баща му. Лекарите обаче уверили младата майка, че с момченцето всичко е наред и той е здрав по всички анализи.

 

 

 

бебе-със-сива-коса
Родом от унгарски град, бебето Бенс станало истинска звезда дори извън пределите на родината си. Косите му не са просто сиви, те са с фин сребрист нюанс. Иска ни се да видим снимки на Бенс, когато порасне. Още от раждането си е с пухкави, гъсти и дълги коси. Прилича на елф от детските приказки.
Да, трудно е да се повярва. Как изобщо малкият може да има сива коса? Още повече, че и двамата му родители са с тъмно-руси коси.

 

 

 

 

момче-със-сива-коса

 

 

 

Бенс се родил истински богатир. Теглото му било 5400 грама. С лъскави устни, пухкави бузки, гъста белоснежна коса, сериозно изражение на лицето – той още от първите си минути покорявал сърца.

 

 

 

Всички медсестри и лекари се възхищавали на малкия. Те са сигурни, че когато порасне, момичетата ще са във възторг от неговата външност.

 

 

 

бебе-със-сива-коса

 

 

Снимките му попаднали в мрежата и потребителите моментално изразили своя възторг. Някои пишат, че момченцето изглежда родено за бос.

 

 

Родителите му били обезпокоени от сивата коса, но лекарите уверили, че всичко е наред. Най-вероятно това е просто временно нарушение на пигментацията, която изобщо не застрашава здравето на момчето.

 

 

Той не изпитвал стрес и не е болен, затова няма причина за безпокойство. Вероятно с времето косата на малкия ще потъмнее. Ако това не стане, наистина ще стане притежател на ярка и необичайна външност.

 

 

Източник: Svobodnazona.com

loading...
0
СВЯТ

More in СВЯТ

румъниbig_106

900 лв. минимална пенсия в Румъния при 219,43 лв. у нас

юли 9, 2019
абортиfb_3f72d67dcfc43fbf7b0ed7f7b3da0029

Цели 15 години той погребва деца от клиниките за аборти и спасява над 100 невинни живота: историята на едно голямо сърце

юли 9, 2019
86c100e368715540110398e391d6bf7e

Българин стана Мистър Гей Европа 2019… СНИМКИ

юли 8, 2019
big_1218

Тежък разгром за Ципрас, новият гръцки премиер ще е Мицотакис

юли 7, 2019
съня сиbig_0_MAIN-MAIN-Cameron-Boyce

Шоубизнесът потъна в скръб: Голяма звезда на Дисни почина в съня си едва на 20 години

юли 7, 2019
белградbig_images_40_

Скандалът с Белград се разраства: Думите на Борисов са неверни! Не касаят сръбското сирене, а териториалната цялост на Сърбия!

юли 7, 2019