Uncategorized

Накиснаха ме, всичко, което правех беше по заръка на Тотев, Мента Стоянова и техният покровител в София

Накиснаха ме, всичко, което правех беше по заръка на Тотев, Мента Стоянова и техният покровител в София

 

safe_image (2)

 

 

Задържаният кмет втори мандат от Герб Ральо Ралев избухна пред медиите, че ареста му е постановка, а специализираната прокуратура ако иска да хване истинските виновници за делата му и далаверите му, трябва да отиде директно при Иван Тотев кмет на град Пловдив, Менда Стоянова негова леля и председател на бюджетната комисия в Парламента и те да дадат обяснения, как са го карали да върши всичко това за което го обвиняват, защото онзи на най – високото място в партията така им казал.

 

 

 

Няма да си замина сам от поста и ще повлека всички с мен, аз може и да съм вземал пари и имоти, да съм въртял схеми като кмет два мандата, но всичко това ставаше със знанието и на Тотев и на Менда Стоянова, които ми нареждаха какво да правя, а процентите които им давах от всички наши работи в район „Северен“ в Пловдив, те ми обясняваха, че се носят на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

Вие как си мислите, че се печелят избори без пари, сподели още пред журналисти Ральо Ралев, който дори твърди и че на тези избори Герб са купували гласове в ромските махали, карат ни ние да ги плащаме тези гласове, а те само ходят по телевизиионните студия и обясняват колко сме велики, без дори да си направят труда да дойдат да видят какво и как правим по районите, вие как мислите, че се финансира Герб, ако не ни плащат фирмите, които са хванати за гушите буквално от Цветанов и Бойко Борисов да не мислите, че ще има пари за избори?

 

 

 

Няма да има защото ние може и да правим схеми, но това е заради изнудването от страна на онези в София, които искат да печелим на всяка цена всичко, но не искат да вадят от собствените си джобове. Затова сме все в схеми и далавери забъркани, защото от всичко трябва да даваме и на Тотев и на Менда и на онези в София.

 

 

Но като стане проблема и някой ни разследва всички те постоянно излизат чисти, но този път ще докажа на всички как са забъркани до най – високото ниво в Герб, защото за мене Гешев може да казва, че съм балък, Бойко да ме сочи с пръст и да ми обяснява да съм седял хората да ми бият шамари, но аз за Герб не съм се женил и си имам достойнство и ще си понеса вината, но всички ще научат истината как всичко което правим ни се диктува директно от София и кмета на Пловдив.

 

Бел. ред. Схемите за крадене на ГЕРБ са всеизвестни, а дали цитираното за Ралев е истина, не можем да кажем със сигурност. Но дори и така представено, едва ли е далече от нея…

източник: https://xaknewsdaybg.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

надяbig_6009

Скръбна вест! Напусна ни Надя – дъщерята на любимата поетеса Маргарита Петкова

юни 17, 2019
1498998927-zhega-e1436289521838

Днес ни чакат огън и жупел, термометърът скача още, но по-късно…

юни 17, 2019
big_2

Православната църква празнува Свети Дух – ето какво повелява традицията…

юни 17, 2019
43-katia

Ясновидката Катя Костадинова: Хващаме лоши очи от „Фейсбук“!

юни 16, 2019
ипотекаScan1112

Помните ли, че почти всеки българин имаше собствен дом без ипотека? Не си заключвахме вратите, децата ни играеха до късно без да умираме от страх…

юни 16, 2019
1560599728-20150530dqshqkzoxv

Голям православен празник е днес! Спазват се строги традиции

юни 16, 2019