Uncategorized

Накиснаха ме, всичко, което правех беше по заръка на Тотев, Мента Стоянова и техният покровител в София

Накиснаха ме, всичко, което правех беше по заръка на Тотев, Мента Стоянова и техният покровител в София

 

safe_image (2)

 

 

Задържаният кмет втори мандат от Герб Ральо Ралев избухна пред медиите, че ареста му е постановка, а специализираната прокуратура ако иска да хване истинските виновници за делата му и далаверите му, трябва да отиде директно при Иван Тотев кмет на град Пловдив, Менда Стоянова негова леля и председател на бюджетната комисия в Парламента и те да дадат обяснения, как са го карали да върши всичко това за което го обвиняват, защото онзи на най – високото място в партията така им казал.

 

 

 

Няма да си замина сам от поста и ще повлека всички с мен, аз може и да съм вземал пари и имоти, да съм въртял схеми като кмет два мандата, но всичко това ставаше със знанието и на Тотев и на Менда Стоянова, които ми нареждаха какво да правя, а процентите които им давах от всички наши работи в район „Северен“ в Пловдив, те ми обясняваха, че се носят на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

 

 

 

Вие как си мислите, че се печелят избори без пари, сподели още пред журналисти Ральо Ралев, който дори твърди и че на тези избори Герб са купували гласове в ромските махали, карат ни ние да ги плащаме тези гласове, а те само ходят по телевизиионните студия и обясняват колко сме велики, без дори да си направят труда да дойдат да видят какво и как правим по районите, вие как мислите, че се финансира Герб, ако не ни плащат фирмите, които са хванати за гушите буквално от Цветанов и Бойко Борисов да не мислите, че ще има пари за избори?

 

 

 

Няма да има защото ние може и да правим схеми, но това е заради изнудването от страна на онези в София, които искат да печелим на всяка цена всичко, но не искат да вадят от собствените си джобове. Затова сме все в схеми и далавери забъркани, защото от всичко трябва да даваме и на Тотев и на Менда и на онези в София.

 

 

Но като стане проблема и някой ни разследва всички те постоянно излизат чисти, но този път ще докажа на всички как са забъркани до най – високото ниво в Герб, защото за мене Гешев може да казва, че съм балък, Бойко да ме сочи с пръст и да ми обяснява да съм седял хората да ми бият шамари, но аз за Герб не съм се женил и си имам достойнство и ще си понеса вината, но всички ще научат истината как всичко което правим ни се диктува директно от София и кмета на Пловдив.

 

Бел. ред. Схемите за крадене на ГЕРБ са всеизвестни, а дали цитираното за Ралев е истина, не можем да кажем със сигурност. Но дори и така представено, едва ли е далече от нея…

източник: https://xaknewsdaybg.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

loading...
Uncategorized

More in Uncategorized

660_4658a80f310c9eb81a323b21596aa0d5

Разследване на ГДБОП доказа, че Арман Бабикян наистина е шефът на „Информиран.нет“! (ДОКУМЕНТИ)

април 22, 2020
93028220_166090594602009_2063682681366904832_n

Има ли Мангъров интерес от повече болни и защо агитира за стадния имунитет на измираща Англия

април 15, 2020
big_242c

Тъжна новина: Напусна ни легендарният мим Николай Ганчев-Руди

април 14, 2020
952992

Пророчицата Ванга: Идват нови болести, хората ще мрат като мухи, но българите ще намерят спасение

април 5, 2020
0000241941-article3

БГ емигрант: Гледай, Бойко, какво ни раздават в Испания за Корона Кризата! ВИДЕО

април 2, 2020
bulkA

Булка избяга от сватбата си, след като в последния момент непозната жена й разкри…

април 1, 2020