Uncategorized

Накиснаха ме, всичко, което правех беше по заръка на Тотев, Мента Стоянова и техният покровител в София

Накиснаха ме, всичко, което правех беше по заръка на Тотев, Мента Стоянова и техният покровител в София

 

safe_image (2)

 

 

Задържаният кмет втори мандат от Герб Ральо Ралев избухна пред медиите, че ареста му е постановка, а специализираната прокуратура ако иска да хване истинските виновници за делата му и далаверите му, трябва да отиде директно при Иван Тотев кмет на град Пловдив, Менда Стоянова негова леля и председател на бюджетната комисия в Парламента и те да дадат обяснения, как са го карали да върши всичко това за което го обвиняват, защото онзи на най – високото място в партията така им казал.

 

 

 

Няма да си замина сам от поста и ще повлека всички с мен, аз може и да съм вземал пари и имоти, да съм въртял схеми като кмет два мандата, но всичко това ставаше със знанието и на Тотев и на Менда Стоянова, които ми нареждаха какво да правя, а процентите които им давах от всички наши работи в район „Северен“ в Пловдив, те ми обясняваха, че се носят на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

 

 

 

Вие как си мислите, че се печелят избори без пари, сподели още пред журналисти Ральо Ралев, който дори твърди и че на тези избори Герб са купували гласове в ромските махали, карат ни ние да ги плащаме тези гласове, а те само ходят по телевизиионните студия и обясняват колко сме велики, без дори да си направят труда да дойдат да видят какво и как правим по районите, вие как мислите, че се финансира Герб, ако не ни плащат фирмите, които са хванати за гушите буквално от Цветанов и Бойко Борисов да не мислите, че ще има пари за избори?

 

 

 

Няма да има защото ние може и да правим схеми, но това е заради изнудването от страна на онези в София, които искат да печелим на всяка цена всичко, но не искат да вадят от собствените си джобове. Затова сме все в схеми и далавери забъркани, защото от всичко трябва да даваме и на Тотев и на Менда и на онези в София.

 

 

Но като стане проблема и някой ни разследва всички те постоянно излизат чисти, но този път ще докажа на всички как са забъркани до най – високото ниво в Герб, защото за мене Гешев може да казва, че съм балък, Бойко да ме сочи с пръст и да ми обяснява да съм седял хората да ми бият шамари, но аз за Герб не съм се женил и си имам достойнство и ще си понеса вината, но всички ще научат истината как всичко което правим ни се диктува директно от София и кмета на Пловдив.

 

Бел. ред. Схемите за крадене на ГЕРБ са всеизвестни, а дали цитираното за Ралев е истина, не можем да кажем със сигурност. Но дори и така представено, едва ли е далече от нея…

източник: https://xaknewsdaybg.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

big_1458

Дачич към Борисов: Не съм ти приятел и няма на какво да ти завиждам, виж на какво е заприличала България

юли 8, 2019
big_5386

Чуден празник е днес! Две нетрадиционни имена черпят за покровителя на пчелите

юли 8, 2019
big_66024893_338380837061944_3196522396366405632_n

Хороскопът ви за днес – ето кои зодии трябва да внимават

юли 7, 2019
1562403907-zh1

Журналистка на Нова тв не издържа и се метна в ефир от 8 м височина! Проплака към майка си: Не се притеснявай…

юли 6, 2019
d5540d79cfb488c300ffac6bf311b214

Тризначките от „Биг Брадър“ се прекръстиха с английски имена, така било „по-хай“…

юли 6, 2019
big_31_4ec8

Мъж откри невиждано същество в хотела си (видео)

юли 6, 2019