Криминално

Нови страховити разкрития за убитата фризьорка Милена. Дни преди края си в банята открила…

Нови страховити разкрития за убитата фризьорка Милена. Дни преди края си в банята открила…

 

big_big_5349

 

 

43-годишният Стоян Зайков, по прякор Чане е издирван за бруталното убийство на бившата си – фризьорката Милена. Пореден ден няма следа от мъжа, а цял Костенец е под полицейска блокада.  Криминалисти извършиха оглед в къщата на Милена Шишкова. Нейното жилище е луксозно, с дървена облицовка, саксии с цветя. Оставала ѝ само оградата да довърши.

 

 

 

 

Всичко в живота си 38-годишната Милена постигнала сама., Едновременно въртяла фризьорския си салон и погребална агенция. Бившият ѝ мъж бил каменоделец и изработвал паметниците, пише „Телеграф“, цитиран „Блиц“.

 

 

 

 

„Изключително всеотдайна жена. На улицата като те види, ще спре с колата до теб, ще свали прозореца да те поздрави. Беше изкарала фризьорски курс при Къци Капанов. Точно преди убийството отказа екскурзия във Франция, защото има балове и беше обещала на местни момичета, че ще им направи прическа“, разказва съседка на Милена.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

Нова версия къде може да е убиецът на Милена от Костенец Целият град беше потресен от новината за убийството ѝ. Огледът на разследващите е показал, че тя е застреляна с малокалибрен пистолет. Какъв точно не е ясно, защото експертизите още не са готови. Основната версия на полицията е, че престъплението е извършено от ревност.

 

 

 

Тази хипотеза се подкрепя и от разпитите на близките на Милена. Сестра ѝ – Славяна, която живее в Момин проход, разказа, че Стоян я следил. Милена имала подозрение, че е влизал в къщата ѝ, тъй като намира стъпки в банята. Пред къщата ма Славяна вчера също имаше цивилен полицейски пост. Цивилни служители на МВР с препасани пистолети охраняваха къщата ѝ, а жената беше на двора си, потънала в скръб.

 

 

 

 

 

Славяна написа и прощално съобщение чера до сестра си във Фейсбук. „Това ни е последната снимка заедно, красавице моя. Колко много липсващ, как ще живеем без теб, любима моя“. Вероятно сега тя ще поеме грижите за 15-годишния син на фризьорката Стивън. Във фаталния четвъртък момчето било при баща си. „Ти си лягай, аз ще изляза за малко“, казал Стоян вечерта.

 

 

 

Сутринта в къщата нямало никой, при което момчето решило, да отиде в жилището на майка си, Там нямало никой, но ученикът забелязал кръв в кухнята. Обадил се на леля си, която пристигнала от Момин проход и открили тялото на Милена на двора. Ръцете на жената били завързани, а в главата ѝ имало следи от рана от огнестрелно оръжие.

 

Блиц, Петел

loading...
0
Криминално

More in Криминално

arestuvanata-tania-izmama-evrofondove-976

Арестуваната студентка Таня, източила 300 000 лв. европари в схемите на Миню Стайков, била в съдружие с…

май 3, 2019
1556799516-clipboard02

Звяра от Кипър, удушил над 32 свои жертви, сред които и 3 българки, направи смразяващи кръвта разкрития!

май 2, 2019
Image_7416490_500_0

Полицаите, осъдени за смъртта на Чората, разкриха схемата, по която бяха вкарани в затвора

май 2, 2019
1556598701-verr

Ето кой е „мозъкът“ на страшилището за пенсионерите в цяла България (СНИМКИ/ВИДЕО)

април 30, 2019
128036_660_370

Потвърдено: Убиецът на 7 жени от Кипър се оказа син на българка от Ст. Загора… СНИМКА

април 28, 2019
big_1968

Какво се случва в тази България?! Пловдивчанин сложи край на живота си, загубил дело с голяма глоба

април 25, 2019